Sta je sa nozicama od tv?
Jel si imao neke probleme sa podstanarom, da ne placa i slicno?
Nakrivio se tv zbog njihove deformacije, to jest mislim da su pukle, pa je sada neko privremeno rešenje, ali će biti tv zakačen na zid.
Imao sam svakakvih dešavanja sa podstanarima, ali sve se realno uvek završilo odlično.
U pitanju je stan na dan koji mi je vodila agencija, ali upućen sam bio i nadgledao i slao moje drugare kada baš treba nešto i da pomognu agenciji. Najgori su bili naši ljudi iz inostranstva koji se cenkaju za svaki euro i očekuju uslugu od 4* i samo govore hoću sa vlasnikom da pričam i da on dodje.
Mislim to su devojke-žene onako dobrostojeće-biznis, ali nikad nisam hteo ni da pričam niti da odem lično.
Pokazivanje prašine na vrhu bojlera, smeta im fontana iz kafića pored zgrade koja radi uveče na prizemlju, a ja sam 3 sprat, pa kažu ne mogu da spavaju i neka vlasnik stana zove kafić da isključe, pa me iz kafića zovu sutra jer tamo gospodjica svaki dan pije kafu da mi kažu da li sam bio i rešio to sa njima i tako.
Balerine, biznis gospodje i foto-modeli su bili najgori ,,podstanari,,

Ne znam ima dobodovština, neki su se izgubili na Fruškoj gori pa smo ih spašavali kada je pala noć.
Ali plaćanje i šteta nikada, i ta šteta je bila plaćena od strane njih.