Trst, Barselona, London, Beč, Dubai, Milano, NY itd...Vidim da prosiruju ulicu Tosin Bunar od Dzakarte do Parkiskih komuna - sa 3 na 4 trake... Prosirili su Nikole Dobrovica sa 4 trake i ostrvom izmedju na 7 traka na ustrp jedne biciklisticke staze i smanjenje ostrva. A po PDRu treba tu da provuku tramvajske sine. Pitam se gde? Jasno je da ce za par godina i tih 7 traka postati tesne. Neverovatno je da niko iz gradske uprave ko se ne slaze sa vlastima nije u stanju da bar iznese misljenje, napravi strajk itd jer ovde nema kraja.
Vec ste pisali oko problema na B. Brdu, Vracaru, eto sad i NBG... Automobila ce biti sve vise, sirice se saobracajnice ali ne znam gde je granica? Gde je kraj?
EDIT: Ovo me podseca ne pricu mog dede u zimu 1994. 8 meseci pred pad nekadasnje Krajine. Rekao je, skidaju se pragovi i sine sa pruge, seku sume i odvlace preko RS u Srbiju itd ocigledno je da vlast ne ocekuje da cemo mi ovde ostati da zivimo. Tako i ovo, na sta ce da lici ovaj grad, ko ce tu ziveti? Mozda neki migranti a mi da se selimo na periferiju? Ah da, periferija nema osnovnu infrastrukturu...
Oni kupuju tamo. I ne krije se više. "Kao" da je cilj isisati što više i skloniti iz Srbije. Sve po zakonu u skladu sa ugovorom.
Rimljani su imali kanalizaciju ali novogradnje od 2500 nemaju