Šta je novo?

Cene nekretnina

To što je palo je (koliko sam video na slici) je stan iznad prolaza, gde je vlasnik hteo da izoluje od hladnoće od dole, pa je angažovao fasadera u pokušaju, koji je samo zalepio stiropor bez tiplovanja. Rezultat je celo polje otkinuto. Kriv je "majstor", ali i vlasnik. Ovakvih pojava će biti mnogo više, jer vlasnik štedi, a majstor ne vredi. Na svemu se štedi i krade, na armaturi, na provodnicima, utičnicama, lepku za keramiku, betonu, blokovima, a najviše na majstorima. Eto na rekonstrukciji železničke stanice se hvalila devojka od 25 godina, kako je davala instrukcije iskusnim majstorima i šefovima, rezultat se video. Sada imaju privatni fakulteti, i građevina i arhitektura. Šta sam se svega nagledao, i ono što znam je da je starogradnja bar konstruktivno i dalje bolja od 95% novogradnji. Pitajte majstore ako negde želite stan, koju armaturu ugrađuju u temelje, a koju u noseće stubove i ploče, ako je tu fuš cela zgrada će biti loša.
Nedao Bog ozbiljniji zemljotres...

jedino ako racunas vradovica 😎
ima ih podosta, na drugim temama, a i ovde. Iako se direkt ne izjašnjuju može se čuti "tako je bilo oduvek", "nekad nije bilo brašna i mleka, danas je zlatno doba", "nemačka propo, sve stižemo"...
@mariks btw videh na serbialive za zemun da je snimak od pre 3 godine

enivej, ja kao ovde najobjektivniji jelte
samo da kazem

moze to jos gore kod nas
samo da se zainatimo i krenemo da radimo
Moguće.

ima ih podosta, na drugim temama, a i ovde. Iako se direkt ne izjašnjuju može se čuti "tako je bilo oduvek", "nekad nije bilo brašna i mleka, danas je zlatno doba", "nemačka propo, sve stižemo"..
Ako su jedini ‘pravi opozicionari’ ovi sinji kukavci, sto im je Srbija najgore mesto na planeti, a koji to obiasnjavaju i dokazuju uglavnom neznanjem na vise nivoa, onda nam se stvarno crno pise.

Pitao sam skoro ovde, ali je bilo progutano u diskusiji. Zanima me zasto vise ljudi ne pazari nekretnine u Zelezniku, Petlovom brdu, Rakovici? Nisam isao tuda, gledam samo po mapi onako informativno, ali mi deluje da su sad nakon obilaznice postali bolja lokacija jer ces brze do Novog Beograda preko obilaznice nego preko centra. Koje su ocigledne mane tih krajeva, osim sto su dalje? Da li su u fazonu Kaludjerica i Ovca/Borca gde su sve kuce u postupku legalizacije ili je nesto drugo u pitanju? Bukvalno nigde ne cujem da neko kupuje tamo nesto, pre su za Visnjicu i Visnjicku banju nego za taj kraj, a realno za nekog ko radi na NBG su mozda i bolja opcija.

Kupuje se na Petlovom i u Rakovici, ali saobraćaj sa te strane grada nije rešen kvalitetno, što mislim da ljude najviše odbija. Večna rekonstrukcija Bulevara Patrijarha Pavla + usko grlo zvano Kneza Višeslava (planirana za proširenje, ali na kukovo leto)... Pritom to postaje sve gore svake godine, a gradu nije prioritet.

Železnik je ipak predaleko.

isao sam sada kroz blokove 9a i 11c, razmisljam se u buducnosti da kupim veci stan ili u kenediju ili u gramsijevoj
au koji je onda javasluk u bloku, kola su bukvalno svuda, u ulazima, travi, trotoaru. gledam ulaze u garaze u gramsijevoj, totalno nepregledno. a poslednji stan koji sam gledao 5k
bukvalno sam u dilemi koji deo nbg da gledam

isao sam sada kroz blokove 9a i 11c,
Možda smo se mimoišli, upravo sam se šunjao tuda.
Elem, prolazim tu svakog dana, odjednom su se sve te uličice u Aleksinačkih rudara pretvorile sve u parking. Blizina Suda komplikuje problem dalje, jer oni staju gde stignu tu da obave poslove. Redovno se uleće kolima na trotoar kod one trafike na ćošku i ispred kafića u Bulevaru Nikole Tesle.
Javašluk pravi.

Možda smo se mimoišli, upravo sam se šunjao tuda.

ako si video nekog prelepog momka od 35, koji izgleda kao da ima 23, i slusa dobru muziku verovatno sam bio ja.
oduvek je bilo ludilo, secam se jos 2018, jer sam redovno boravio tuda, ali ovo je izgleda diglo na visi nivo. kontam da je to uticaj uvodjenja zone u ove nase centrale nbg blokove, pa je mnogo automobila poguralo ka zemunu.
problem sa kolima, pre svega na ulazu u garazu je svuda. to vidim i u bloku 64, ali tamo za sada ne bih ziveo, par dok klinci ne odrastu
i sada ne znam sta bi mi bila dobra kupovina, nevezano koliko para cu da dam

Jeste ono jezivo, skoro sam nešto išao tu da nešto pazarim u BC Group, ima više divljeg parkiranja tuda nego na Karaburmi.

Ne znam kakva je situacija u A bloku / Belvilu, nesto se ne secam haosa tamo ali ne prolazim cesto da potvrdim

ako si video nekog prelepog momka od 35, koji izgleda kao da ima 23, i slusa dobru muziku verovatno sam bio ja.
Ako si video ružnjikavog tipa od 33, a koji izgleda kao da ima 56, i sluša Šabana naglas - to sam verovatno bio ja.

Elem, nije bilo u ovoj meri nikako. Apgrejdovao se javašluk na puta 3 minimum.

Ne znam kakva je situacija u A bloku / Belvilu, nesto se ne secam haosa tamo ali ne prolazim cesto da potvrdim
Haos je tamo i jedno i drugo. Belvil pogotovo, ako nemas tamo spolja parking mesto ili garazu, muljava prica. A Blok isto ako dodjes u toku dana ili uvece iz bilo kog razloga, najbolje da ides na onaj parking sto ga naplacuju dosta.

oduvek je bilo ludilo, secam se jos 2018, jer sam redovno boravio tuda, ali ovo je izgleda diglo na visi nivo. kontam da je to uticaj uvodjenja zone u ove nase centrale nbg blokove, pa je mnogo automobila poguralo ka zemunu.
problem sa kolima, pre svega na ulazu u garazu je svuda. to vidim i u bloku 64, ali tamo za sada ne bih ziveo, par dok klinci ne odrastu
i sada ne znam sta bi mi bila dobra kupovina, nevezano koliko para cu da dam
Katastrofalno je za parking u tom delu, u blizem kraju je jos ok u unutrasnjosti bloka 2 pa mozda tu da gledas (ne ulaz na parking sa bulevara, pretezno ulazi iz Otona zupancica i nadje se mesta ali i tu znacajno manje nego ranije). Ocekujem da je zoniranje neminovno (blok 33 je skoro dobio) al skeptican sam koliko ce pomoci. Inace je ceo taj kraj bas lep za zivot tu sam isao u osnovnu i cesto prolazim. Nisam siguran da l uopste postoji bolja lokacija na Nbgu gde nema cimanja za parking, samo je pitanje gde je bas uzas ili gde se obicno za nijansu lakse nalazi a uz vise cimanja u vecernjim terminima.

Katastrofalno je za parking u tom delu, u blizem kraju je jos ok u unutrasnjosti bloka 2 pa mozda tu da gledas (ne ulaz na parking sa bulevara, pretezno ulazi iz Otona zupancica i nadje se mesta ali i tu znacajno manje nego ranije). Ocekujem da je zoniranje neminovno (blok 33 je skoro dobio) al skeptican sam koliko ce pomoci. Inace je ceo taj kraj bas lep za zivot tu sam isao u osnovnu i cesto prolazim. Nisam siguran da l uopste postoji bolja lokacija na Nbgu gde nema cimanja za parking, samo je pitanje gde je bas uzas ili gde se obicno za nijansu lakse nalazi a uz vise cimanja u vecernjim terminima.

ja sam trenutno u bloku 29. znaci parkiranje je jedino bio problem kada je evroliga. i to je fazon od 7 do 10 tog dana.
ali nebitno, nije meni problem za moje parking mesto, kupio bih garazu ili nesto, kao i sada sto imam. vise je sto svi krajevi postaju preruzni, nepregledni. i onda mi je samo komentar dam tolike pare a i dalje sam u govnima.

Meni je iz tog razloga blok 45 super, ali lokacija je daleko baš.

isao sam sada kroz blokove 9a i 11c, razmisljam se u buducnosti da kupim veci stan ili u kenediju ili u gramsijevoj
au koji je onda javasluk u bloku, kola su bukvalno svuda, u ulazima, travi, trotoaru. gledam ulaze u garaze u gramsijevoj, totalno nepregledno. a poslednji stan koji sam gledao 5k
bukvalno sam u dilemi koji deo nbg da gledam
Uzmi novogradnju na NBG sa parkingom. Imaš i englesku travicu i nema divljeg parkiranja i mesto za parking. Pogotovo ako možeš da si priuštiš. Ne gledaj strarogradnju jer je problem oko svega. Barem po meni.

Vrh