Ludi i ti Spanci, umesto 30km od mora za 1k placaju neka potkrovlja po Madridu za 10k https://www.idealista.com/en/inmueble/106477096/Ali zato u Spaniji na 30km od mora 80k za 80 kvadrata, pa svaki vikend ides na more. Evo ga primer Los Martinez Del Puerto
Still better love story than BNVLudi i ti Spanci, umesto 30km od mora za 1k placaju neka potkrovlja po Madridu za 10k https://www.idealista.com/en/inmueble/106477096/
U Stokholmu nepromenjeno stanje za sada. I dalje ima kvadrata u solidnim delovima grada o kojima sam vec pisao za oko 2400/500e/m2. U delu gde sam ja, novogradnje iz 2018 se prodaju za 4000e/m2 pa i nize. Jos blize centru se krecu oko 6000e/m2. Za oko 8000e/m2 ima da se bira na ostrvima u centru grada, pogled na more. Ranije su te cene delovale nezamislive za nas, al eto prvo smo probili neku osrednju novogradnju sa 4000e/m2, pa je onda 5-6k postala normala.Dela Pero osveži malo sreće ti.
Jedino ostaje pitanje: Šta čekaš s kupovinom stana? Sve povoljnije nego u BG, i kamate niže a ti nikako da uzmeš olovku i potpišeš ugovor?!U Stokholmu nepromenjeno stanje za sada. I dalje ima kvadrata u solidnim delovima grada o kojima sam vec pisao za oko 2400/500e/m2. U delu gde sam ja, novogradnje iz 2018 se prodaju za 4000e/m2 pa i nize. Jos blize centru se krecu oko 6000e/m2. Za oko 8000e/m2 ima da se bira na ostrvima u centru grada, pogled na more. Ranije su te cene delovale nezamislive za nas, al eto prvo smo probili neku osrednju novogradnju sa 4000e/m2, pa je onda 5-6k postala normala.
Rodjak koji je dosao i ima vremena da vise istrazuje po prodavnicama je u neveri, kaze pa meso je ovde 30% jeftinije nego kod nas, a ni ostalo nije skuplje.
Mislim da sam ti odgovorio ranije na isto pitanje. Ne treba mi za sada, ali jesam razmisljao. Da placam kiriju uzeo bih sigurno nesto kakve su cene. Kacio sam link stana 40 i nesto kvadrata prodat za 85k a blizu mi je posla.Jedino ostaje pitanje: Šta čekaš s kupovinom stana? Sve povoljnije nego u BG, i kamate niže a ti nikako da uzmeš olovku i potpišeš ugovor?!
Kakvi su izgledi da kod nas padnu kamatne stope? Slično smo tržište kao Hrvatska, zašto bi kod nas bile toliko veće...
Kod njih su manje kamate jer su u evrozoni. Kod nas je otprilike na nivou Rumunije, Popjske, Madjarske, malo nize nego tamo cak.Kakvi su izgledi da kod nas padnu kamatne stope? Slično smo tržište kao Hrvatska, zašto bi kod nas bile toliko veće...
Reče ja da nasledstvo nema veze ali Ok....prihvatam izgovor necije lične nesposobnosti....Ja cekam savet ovih sto su nasledilipa cu onda da kupujem.
85k i blizu posla na švedske plate. Pa to da uzmeš na 5 godina rata je 1300-1400e neto mesečno. To bukvalno možeš isplatiti i sa keš kreditom a ne s hipotekarnim... Barem po meni. S tim cenama ja bi uzeo da se ne baci ali bukvalno. Ali svako odlučuje za sebe. Da ti ne treba, onda nemoj toliko pratiti tržište.Mislim da sam ti odgovorio ranije na isto pitanje. Ne treba mi za sada, ali jesam razmisljao. Da placam kiriju uzeo bih sigurno nesto kakve su cene. Kacio sam link stana 40 i nesto kvadrata prodat za 85k a blizu mi je posla.
Pa kad čovek ne napisa istinu....sta da radim ....ljubomora je čudoLuda zabava Mićo, da prozivaš sirotinju po internetu kako nemaju stanove, a ti imaš
Daj da čujemo još jednom kako si sposoban i koliko nekretnina brojiš, nismo čuli prvih deset puta.
Imamo i mi 100k za 25m2 na srpske plate. Mora se zaokruže cifre da matematika bude lakša.85k i blizu posla na švedske plate
Jao video sam danas jos je 4 kvm neka terasa znaci 21 uknjizeno.Imamo i mi 100k za 25m2 na srpske plate. Mora se zaokruže cifre da matematika bude lakša.
4 x 25 =100
Jasno ko dan.
![]()
Fontana, garsonjera ID#131856
Na izuzetnoj lokaciji, u urednoj zgradi socijalističke gradnje sa liftom i centralnim grejanjem, očuvana garsonjera, sa otvorenim pogledom ka zelenilu. Nawww.halooglasi.com
P. S. Uknjižena na 21m2!
Dobra je ponuda, nema šta. Lokacija jbg, šta hoćeeeeeeeš.Jao video sam danas jos je 4 kvm neka terasa znaci 21 uknjizeno.