Spomenuo sam i to, hteo sam porodični stan(kuću)da kupim u Fruškum vilama, da su bile tada druge okolnosti verovatno bih i kupio umesto ovog kojeg sam uzeo i sada bih tamo i živeo.
masterinvest.rs
Inače drugari čekaju gradjevinsku dozvolu da krenu sa izgradnjom ispod Covid bolnice manje zgradice po par stanova grade.
Kolega je kupio jedan veći investicioni stan(dvoiposoban ili trosoban) i garsonjeru u suterenu u kompleksu na Mišeluku koji sam kačio ovde kao primer razlike izmedju izvedenog stanja vs prikazanog rendera.
Buraz je isto prilikom odabira porodičnog stana gledao taj kraj kao opciju za kupovinu, ali ipak nije uzeo zbog cene(odlučio se starogradnju na Limanu koju će kada dobije subvencije i renovirati)...Drugar ranije uzeo u jednom kompleksu u izgradnji, sačekao da se izgradi kompleks i prodao(lepo je zaradio) itd...
Meni je lično za investicionu kupovinu po povoljnijoj ceni u izgradnji to ok, ako nekome nije problem duži period da čeka. Izabere pouzdanog Investitora koji će kvalitetno odraditi i najsličnije prikazanom renderu stvarno to izgraditi.