Bukvalno to. Toliko stvari može da se zakomplikuje da investiranje nije izvesno. Ne pričam samo kod nas nego uopšte. Zato očekujem i pad investicione aktivnosti svih zemalja u razvoju.Iskreno ne znam ni kako bih sada nekog savetovao za investiciju za nekretninu i da bude pametan.
Za BG mi je to lično budući kompleks IMT za NS kada bude NS na vodi ili neku starogradnju za keš kome je hitno po jeftinoj ceni u izvornom stanju(ali to je retkost i uglavnom to ne izadje na oglasima).
Ukoliko mu je to prva investiciona nekretnina, onda treba pažljivo sagledati(ROI ili kakav je budući plan sa tom nekretninom), ali ako je druga investiciona onda zna sve kako funkcioniše, ali tada bih pre savetovao veće ulaganje u tom poslu(sebe) odakle mu je došlo da može da kupi drugu investicionu nekretninu ili kupovinu nekretnine u drugom mestu(državi).
Kupovina za život je druga priča, koja zavisi dosta od budućeg planiranog života pojedinca ali da se samo čeka/priželjkuje pad cene nekretnina ne bih nikad savetovao.
Spx, zlato, nasdaq, btc pa i nekretnine. Ne znam šta da kažem osim ne mogu da savetujem da uloži. NS na vodi kao i IMT ne verujem da će skoro. Tu se slažem sa sutraw.
Bukvalno je bolja investicija kupiti neki plac jeftino i posaditi šumu za neko tehničko drvo

Za život.....sa ovim cenama i inflacijom koja gricka standard..... Realnije je životarenje nego život.
Zna li neko nekog ko kupuje stan a da je odustao par meseci zbog trenutne situacije u zemlji? Mi na globalno ludilo i to imamo pride.
Poslednja izmena: