Šta je novo?

Cene nekretnina

Npr OTP aplikacija kod žene kada hoćemo da kupimo evre kurs je 118.5, kod mene na aplikaciji je bolji kurs (verovatno jer ima veći promet i više evra) i sad sam proverio kurs za kupovinu je 117,12
Ne razumem, cekaj da kupiš eure je na aplikaciji 117.12 ili da oni kupe od tebe euro?
Dal je moguce da je toliko jeftiniji nego kurs po menjačnicama?

Poslednja izmena:
Ko nije u privilege klubu može da napusti forum 💲
Kao dokaz priložite kurs ispod 117.15

A sada malo o cenama, što bi rekli too good to be true

Nisu u pitanju dezinformacije, svašta loše se dešava ovih dana, ipak i ja mislim da ovaj režim ima još "snage" da još malo prolongira pad sistema. Ipak to će se desiti pre ili kasnije, uskoro ćemo sve saznati, kako, i dokle.

uskoro ćemo sve saznati, kako, i dokle.
Poslednji put sam ovako bio uzbuđen kad sam gledao Prison Break na RTS-u. Eee, tad nije bilo bindžovanja, nego ti daju sve na kašičicu. I uvek ti malo. A vikend nikako da dođe. Rastegla se nedelja, vuče se gnjecavo sporo, ljigavo, odvratno, život da ti se ogadi..
Eh, to su bili dani.

Čim nema slike, i u opisu je ,, delimično renoviran,, nema tu leba :) Barem po mom iskustvu gledanja oglasa sa HO.

Npr OTP aplikacija kod žene kada hoćemo da kupimo evre kurs je 118.5, kod mene na aplikaciji je bolji kurs (verovatno jer ima veći promet i više evra) i sad sam proverio kurs za kupovinu je 117,12
Jesi siguran da je prodajni kurs 117.12?
juce sam zvao OTP da mi da najbolju ponudu za kupovinju oko 40k EUR-a i oni mi dali 117.55, dok je DOK menjacnica davala 117.40

edit: Citam sad vase komentare o tom OTP privilege klubu i nisam imao pojma da postoji. Da li 2500 EUR mora biti mesecna potrosnja po kartici/racunu ili samo primanja?
edit #2: Nasao, https://www.otpbanka.rs/stanovnistvo/privilege-premium-ponuda/kriterijumi-za-privilege-status/

Poslednja izmena:
juce sam zvao OTP da mi da najbolju ponudu za kupovinju oko 40k EUR-a i oni mi dali 117.55, dok je DOK menjacnica davala 117.40

edit: Citam sad o tom OTP privilege klubu i nisam imao pojma da postoji. Da li 2500 EUR mora biti mesecna potrosnja po kartici/racunu ili samo primanja?

2500 mozes da menjas po srednjem kursu, treba ti 180k RSD primanja i ako sam razumeo moras da drzis kod njih 50k EUR na racunu na 2 meseca da bi dobio status koji traje godinu dana.

edit: Citam sad vase komentare o tom OTP privilege klubu i nisam imao pojma da postoji. Da li 2500 EUR mora biti mesecna potrosnja po kartici/racunu ili samo primanja?
edit #2: Nasao, https://www.otpbanka.rs/stanovnistvo/privilege-premium-ponuda/kriterijumi-za-privilege-status/
Mislim da se menjanje preko aplikacije razlikuje od menjanja direktno za keš. Morao bi da proveriš.

Znas sta je caka, tu su bas lose zgrade, ceo taj potez donjeg Zarkova su isfusarene kuce pretvorene u vise stambenih jedinica, zvucna izolacija 0, ako su ovi renovirali skroz kako treba, onda moze da ispadne dobro, ali verovatno je zbog toga tako "niska" cena kvadrata

Znas sta je caka, tu su bas lose zgrade, ceo taj potez donjeg Zarkova su isfusarene kuce pretvorene u vise stambenih jedinica, zvucna izolacija 0, ako su ovi renovirali skroz kako treba, onda moze da ispadne dobro, ali verovatno je zbog toga tako "niska" cena kvadrata
To nisu te isfusarene kuće, sad pogledah ime ulice i spratnost. To su dole soliteri oni na Julinom brdu. Da je tip top sredjeno pa aj i da bude OK, al ovako bez slike i ,, delimično sredjen,, odmah znamo na šta liči.

U Mladenovcu 900e/m2 - navali narode!
P. S. Šalu na stranu, Mladenovac funkcioniše kao grad za sebe, svi sadržaji su na pešačkoj dostupnosti od glavne stanice (centra). Jedini izuzetak je odlazak na posao ako se ne radi u Mladenovcu

Sa čuvenim 493 treba cca 50 min od BAS (NBG) do centra Mladenovca pa i nije toliko loša opcija za one koji rade u blizini novog BAS-a, a to je biznis distrikt
Кад је магла иде се бусом. Имаш и воз до НБГ. Иде око сат времена.

To nisu te isfusarene kuće, sad pogledah ime ulice i spratnost. To su dole soliteri oni na Julinom brdu. Da je tip top sredjeno pa aj i da bude OK, al ovako bez slike i ,, delimično sredjen,, odmah znamo na šta liči.
Ti soliteri nisu losi, ali renoviranost je definitivno upitna

Pronašao na linkedinu. Naravno da će cene nekretnina da rastu kada se sav višak para parkira tu.
6893baf0ca34db5ccd1e9c0f42fb1c08.jpg

Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk

Pronašao na linkedinu. Naravno da će cene nekretnina da rastu kada se sav višak para parkira tu.
6893baf0ca34db5ccd1e9c0f42fb1c08.jpg

Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk
Nije to baš tako. I u Hrvatskoj imaju istu priču oko skupih stanova i kako svi kupuju stanove a berza im je 20x jača od BG berze. Ko hoće da investira na berzi može iz Srbije bez problema da investira na sve svetske berze. Ja bi uvek birao pre bilo koju svetsku veliku berzu gde je likvidnost velika a ne ove naše male lokalne gde isključe jednu firmu iz trgovanja zbog sankcija ili nagoveštaja... To bi po meni bila super prilika za pad cene i kupovinu akcija NISa za male pare:)) Ali...

Vrh