Šta je novo?

Cene nekretnina

Npr OTP aplikacija kod žene kada hoćemo da kupimo evre kurs je 118.5, kod mene na aplikaciji je bolji kurs (verovatno jer ima veći promet i više evra) i sad sam proverio kurs za kupovinu je 117,12
Ne razumem, cekaj da kupiš eure je na aplikaciji 117.12 ili da oni kupe od tebe euro?
Dal je moguce da je toliko jeftiniji nego kurs po menjačnicama?

Poslednja izmena:
Ko nije u privilege klubu može da napusti forum 💲
Kao dokaz priložite kurs ispod 117.15

A sada malo o cenama, što bi rekli too good to be true

Nisu u pitanju dezinformacije, svašta loše se dešava ovih dana, ipak i ja mislim da ovaj režim ima još "snage" da još malo prolongira pad sistema. Ipak to će se desiti pre ili kasnije, uskoro ćemo sve saznati, kako, i dokle.

uskoro ćemo sve saznati, kako, i dokle.
Poslednji put sam ovako bio uzbuđen kad sam gledao Prison Break na RTS-u. Eee, tad nije bilo bindžovanja, nego ti daju sve na kašičicu. I uvek ti malo. A vikend nikako da dođe. Rastegla se nedelja, vuče se gnjecavo sporo, ljigavo, odvratno, život da ti se ogadi..
Eh, to su bili dani.

Ko nije u privilege klubu može da napusti forum 💲
Kao dokaz priložite kurs ispod 117.15

A sada malo o cenama, što bi rekli too good to be true
Čim nema slike, i u opisu je ,, delimično renoviran,, nema tu leba :) Barem po mom iskustvu gledanja oglasa sa HO.

Npr OTP aplikacija kod žene kada hoćemo da kupimo evre kurs je 118.5, kod mene na aplikaciji je bolji kurs (verovatno jer ima veći promet i više evra) i sad sam proverio kurs za kupovinu je 117,12
Jesi siguran da je prodajni kurs 117.12?
juce sam zvao OTP da mi da najbolju ponudu za kupovinju oko 40k EUR-a i oni mi dali 117.55, dok je DOK menjacnica davala 117.40

edit: Citam sad vase komentare o tom OTP privilege klubu i nisam imao pojma da postoji. Da li 2500 EUR mora biti mesecna potrosnja po kartici/racunu ili samo primanja?
edit #2: Nasao, https://www.otpbanka.rs/stanovnistvo/privilege-premium-ponuda/kriterijumi-za-privilege-status/

Poslednja izmena:
juce sam zvao OTP da mi da najbolju ponudu za kupovinju oko 40k EUR-a i oni mi dali 117.55, dok je DOK menjacnica davala 117.40

edit: Citam sad o tom OTP privilege klubu i nisam imao pojma da postoji. Da li 2500 EUR mora biti mesecna potrosnja po kartici/racunu ili samo primanja?

2500 mozes da menjas po srednjem kursu, treba ti 180k RSD primanja i ako sam razumeo moras da drzis kod njih 50k EUR na racunu na 2 meseca da bi dobio status koji traje godinu dana.

edit: Citam sad vase komentare o tom OTP privilege klubu i nisam imao pojma da postoji. Da li 2500 EUR mora biti mesecna potrosnja po kartici/racunu ili samo primanja?
edit #2: Nasao, https://www.otpbanka.rs/stanovnistvo/privilege-premium-ponuda/kriterijumi-za-privilege-status/
Mislim da se menjanje preko aplikacije razlikuje od menjanja direktno za keš. Morao bi da proveriš.

Vrh