Ok a sta je kad opteretis nadstresnjcu sa novih nekoliko tona ukrasa i ogromnom metalnom konstrukcijom okolo, da li to mozda poremeti statiku i jzazove pad?Pricali smo u drugoj temi o tome. Sve je ok ljudi samo pogresno kapiraju sta je sta jer ima dve nadatresnice, nova i stara. Takodje i sta je rekonstrukcija? Ako pogledamo i nase stanodavce rekonstrukcija je i krecenje, od starogradnje postane lux cim se okreci.
Treba da smisle ko će da padne a da ne vodi ni do koga od većih, i čime uceniti, podmititi ljude da prihvate.Počelo je rušenje savskog mosta noćas....
Ne preko dana nego noću. Mi imamo duboke probleme kao društvo.
Treba da smisle ko će da padne a da ne vodi ni do koga od većih, i čime uceniti, podmititi ljude da prihvate.
Takodje da se dogovore sa ministrima gde ce da prelete u koju novu fotelju kad daju otkaze, čim se sve smiri malo.
Naravno da se kliberi, ko zna koliko ce naplatiti ovo rasciscavanje, vanredno angazovanje, nocni rad...kostace nas lepo, kao i rekonstrukcija.Ok a sta je kad opteretis nadstresnjcu sa novih nekoliko tona ukrasa i ogromnom metalnom konstrukcijom okolo, da li to mozda poremeti statiku i jzazove pad?
Najbitnije je da je sve to počišceno i da se oni graditelji klibere tamo odma ispred zatrpanih ruševina sa ljudima.
Bukvalno ne veruju al ih oce para, sad ce opet to jos 2 do 3 puta da renoviraju za mnogo veće pare.
Mora se lepo pogledati slika. Nadkriven je deo ulaza i izlaza gde su vrata. Nisu ispune niti bi bilo lako iseci ih.
Obrati pažnju i na sitan ukrasni kamen crveni koji je dodavan (na prvi pogled deluje da je samo prekreceno)
to je mozaik koji je dodat jer je stari otpao. Elem, nema smisla raspravljati u tri temeObrati pažnju i na sitan ukrasni kamen crveni koji je dodavan (na prvi pogled deluje da je samo prekreceno)
Nisam gradjevinac ali oni drugari sa kojima sam pričao su mi odma skrenuli paznju na to, kao i na izgled betona koji je pao i boju gvožđa i čelika (gde se vidi da to nije staro) Mozda ima neko ko se razume na temi da to bolje objasni.
Ali za samo laganje i pravljnje svih nas budalama ih treba goniti. I za sve ovo sto prave javna dokumenta tajnom i prikrivaju.
Sad mora jos jedna rekonstrukcija, i to dodano dize GDP.Najbitnije da je rekonstrukcija ušla u tigrov GDP. A ovo sto sad imamo nam je ROI.
Iz kredita od brata SiaSad mora jos jedna rekonstrukcija, i to dodano dize GDP.
Slazem seto je mozaik koji je dodat jer je stari otpao. Elem, nema smisla raspravljati u tri teme
Železnice - infrastruktura
Juče dok sam čekao Beovoz video sam jedan extra sređen vagon ŽS na nekoj međunarodnoj liniji. Izgleda lepše od onih hrvatskih vagona koje viđam na liniji za Zagreb. Brzi voz za Suboticu takođe je udoban, poslednji put kad sam se vozio bile su čak i navlake na sedištima. Međutim putnički vozovi...forum.beobuild.rs
Srbija - crna strana medalje
Više od 50 odsto škola bez toaleta 10. novembar 2007. | 16:02 -> 16:47 | Izvor: B92 Beograd -- Većina škola u Srbiji nema mokri čvor i odgovarajuće higijenske uslove, Narodna kancelarija svojom akcijom menja tu statistiku Narodna kancelarija predsednika Republike je predstavila rezultate...forum.beobuild.rs
Mi pricamo o tome ko je odgovoran za ono sto se juce desilo i kako ce se taj ko je odgovoran izvuci i to jos dodatno naplatiti (pricam o svim nivoima odgovornosti). i koliko je tom nekom ko je odgovoran za ovo nebitno ono sto se juce desilo, samo je bitno da se izvuce i da izvuce neku korist od toga. Ako pratis vesti, taj neko ko je radio rekonstrukciju se juce smejao na televiziji, verovatno jer ce moci jos jednom da radi rekonstrukciju.Jesu li otrcane fore zaista neophodne danas?