Šta je novo?

Cene nekretnina

Pricali smo u drugoj temi o tome. Sve je ok ljudi samo pogresno kapiraju sta je sta jer ima dve nadatresnice, nova i stara. Takodje i sta je rekonstrukcija? Ako pogledamo i nase stanodavce rekonstrukcija je i krecenje, od starogradnje postane lux cim se okreci.

Pricali smo u drugoj temi o tome. Sve je ok ljudi samo pogresno kapiraju sta je sta jer ima dve nadatresnice, nova i stara. Takodje i sta je rekonstrukcija? Ako pogledamo i nase stanodavce rekonstrukcija je i krecenje, od starogradnje postane lux cim se okreci.
Ok a sta je kad opteretis nadstresnjcu sa novih nekoliko tona ukrasa i ogromnom metalnom konstrukcijom okolo, da li to mozda poremeti statiku i jzazove pad?
Najbitnije je da je sve to počišceno i da se oni graditelji klibere tamo odma ispred zatrpanih ruševina sa ljudima.
Bukvalno ne veruju al ih oce para, sad ce opet to jos 2 do 3 puta da renoviraju za mnogo veće pare.

Počelo je rušenje savskog mosta noćas....
Ne preko dana nego noću. Mi imamo duboke probleme kao društvo.
Treba da smisle ko će da padne a da ne vodi ni do koga od većih, i čime uceniti, podmititi ljude da prihvate.
Takodje da se dogovore sa ministrima gde ce da prelete u koju novu fotelju kad daju otkaze, čim se sve smiri malo.

1000015458.png

Treba da smisle ko će da padne a da ne vodi ni do koga od većih, i čime uceniti, podmititi ljude da prihvate.
Takodje da se dogovore sa ministrima gde ce da prelete u koju novu fotelju kad daju otkaze, čim se sve smiri malo.

Baš tako, sad kreću diskusije, juče su spinovali da niko nije odgovoran, a danas će da da traže krivca. Da li će to biti inženjeri, projektant, direktor stanice, kako god, samo da nije ekipa iz partije.

Da smo mi neka država, Vesić bi juče istog momenta podneo ostavku i ne bi se više nikad pojavio u politici.

Ok a sta je kad opteretis nadstresnjcu sa novih nekoliko tona ukrasa i ogromnom metalnom konstrukcijom okolo, da li to mozda poremeti statiku i jzazove pad?
Najbitnije je da je sve to počišceno i da se oni graditelji klibere tamo odma ispred zatrpanih ruševina sa ljudima.
Bukvalno ne veruju al ih oce para, sad ce opet to jos 2 do 3 puta da renoviraju za mnogo veće pare.
Naravno da se kliberi, ko zna koliko ce naplatiti ovo rasciscavanje, vanredno angazovanje, nocni rad...kostace nas lepo, kao i rekonstrukcija.

Meni se čini da je u pitanju lanac krivičnih dela, od kojih je poslednje raščišćavanje mesta zločina i pre uviđaja. Ako može neko da potvrdi? No svakako ćemo saznati.

A lanac krivičnih dela na ovom nivou može sprovesti samo OKG.

Obrati pažnju i na sitan ukrasni kamen crveni koji je dodavan (na prvi pogled deluje da je samo prekreceno)
Nisam gradjevinac ali oni drugari sa kojima sam pričao su mi odma skrenuli paznju na to, kao i na izgled betona koji je pao i boju gvožđa i čelika (gde se vidi da to nije staro) Mozda ima neko ko se razume na temi da to bolje objasni.
Ali za samo laganje i pravljnje svih nas budalama ih treba goniti. I za sve ovo sto prave javna dokumenta tajnom i prikrivaju.

Obrati pažnju i na sitan ukrasni kamen crveni koji je dodavan (na prvi pogled deluje da je samo prekreceno)
Nisam gradjevinac ali oni drugari sa kojima sam pričao su mi odma skrenuli paznju na to, kao i na izgled betona koji je pao i boju gvožđa i čelika (gde se vidi da to nije staro) Mozda ima neko ko se razume na temi da to bolje objasni.
Ali za samo laganje i pravljnje svih nas budalama ih treba goniti. I za sve ovo sto prave javna dokumenta tajnom i prikrivaju.
to je mozaik koji je dodat jer je stari otpao. Elem, nema smisla raspravljati u tri teme

to je mozaik koji je dodat jer je stari otpao. Elem, nema smisla raspravljati u tri teme

Slazem se
@Igor mogu li da se prebace poruke odavde u jedno od te dve teme?

Jesu li otrcane fore zaista neophodne danas?
Mi pricamo o tome ko je odgovoran za ono sto se juce desilo i kako ce se taj ko je odgovoran izvuci i to jos dodatno naplatiti (pricam o svim nivoima odgovornosti). i koliko je tom nekom ko je odgovoran za ovo nebitno ono sto se juce desilo, samo je bitno da se izvuce i da izvuce neku korist od toga. Ako pratis vesti, taj neko ko je radio rekonstrukciju se juce smejao na televiziji, verovatno jer ce moci jos jednom da radi rekonstrukciju.

Zašto da se sklanja sa ove teme, ovako aljkav pristup gradjenju i nadzoru svakako ima masivan uticaj i na cene nekretnina o kojima diskutujemo….

Sunce ti…ajd ove solitercine u BW gde terase otpaduje već u izgradnji, da ne mislimo o zemljotresu nekom ili slično …ne dao Bog da one krtice udju ispod Beograda i krenu sa metroom…ovi mrljavci će ko zna šta da urade…mada najvažnija je lokacija i samo lokacija…samo trucam ovde….

Vrh