Šta je novo?

Cene nekretnina

Čitajući ovo, imam utisak da nisi bio ni u Ženevi ni u Cirihu. Tamo kupuje samo ko mora, odnosno onaj ko radi za 250k+ godišnje a iz nekog razloga vezan je za kompaniju ili ustanovu koja se nalazi u CH jer takvu platu ne može da dobije nigde druge u Evropi. Svi drugi koji su imali izbora su davno otišli čim im se ukazala prilika. Sa druge strane možeš da se zapitaš koji je 🧠 koji pregovara za stan od investitora u NS po diskontovanoj ceni od 20%, kada za te pare može da kupi na obali mora u Španiji u gradovima koji si infrastrukturno i urbanistički daleko razvijeniji od NS.
Normalno da sam bio 🙂. Više puta. Cirih je npr grad gde bih sutra prešao da živim. Nego to malo teže ide..... možda nekad.
Nisu mi zanimljive. Ja preferiram pojedine skandinavske i germanske zemlje. Južne su mi više za penziju ili odmor. Svakako sam naredne 3 godine ovde iz privatnih razloga. Nakon toga videćemo pošto zavisi od okolnosti.

Ne stvarno brate dokle trpeti ovo?
Lično sam bio na železničkoj pre par godina u prostorijama za zaposelene gde je raspad.
Tad je bilo par dana posle predstave Vrhovnog gde je deo stanice bukvalno bio ogradjen i pravila su se Potemkinova sela (lažni zid da se ne vidi rasulo iza a sa ove strane za TV sve da deluje novije)
Za toalet su me slali u javni nazad na stanicu, jer je njihov mešavina WCa iz Transportinga i starog BIGZa.

A sve vreme se vijori zastava poster i slike Vrhovnog.
Sećam se žene koja drzi pljugicu dok smo mi tu u kancelariji i priča - šta da vam kazem nadamo se REKAO JE biće bolje, vidite gradi se biće valjda i nama bolje...

To je sve sto treba se zna o ovoj zemlji i mentalitetu nebeskog naroda. Svi ćutimo i gledamo kako da se skucimo u ovom njihovom novom privatnom novom gradu koji prave dok se sve staro ruši oko nas.
Šta je sledeće Pančevački most da ovako rokne ?

Normalno da sam bio 🙂. Više puta. Cirih je npr grad gde bih sutra prešao da živim. Nego to malo teže ide..... možda nekad.
Nisu mi zanimljive. Ja preferiram pojedine skandinavske i germanske zemlje. Južne su mi više za penziju ili odmor. Svakako sam naredne 3 godine ovde iz privatnih razloga. Nakon toga videćemo pošto zavisi od okolnosti.
Sale, opet mašiš temu, niko te nije pitao koje zemlje preferiraš nego zašto pričaš jedno a radiš potpuno suprotno tome. @Pera Zdera ovde svesrdno deli savete za kupovinu stanova po industrijskim zonama širom Švedske. Ili možda čekaš dalju štampu, pa da kroz tri godine nominalna vrednost stana u BG bude jednaka vrednosti takvog stana u Stocholmu ili Beču. Samo ne odstupaj od one čuvene umotvorine, "put your money where your mouth is".

Sale, opet mašiš temu, niko te nije pitao koje zemlje preferiraš nego zašto pričaš jedno a radiš potpuno suprotno tome. @Pera Zdera ovde svesrdno deli savete za kupovinu stanova po industrijskim zonama širom Švedske. Ili možda čekaš dalju štampu, pa da kroz tri godine nominalna vrednost stana u BG bude jednaka vrednosti takvog stana u Stocholmu ili Beču. Samo ne odstupaj od one čuvene umotvorine, "put your money where your mouth is".
Zarobljen sam ovde naredne 3 godine. Nije emigracija ustaneš i odeš. Treba da se pripremi teren. Videću naredne godine svakako kakva je situacija. Za protekle 2 godine samo sa ovog foruma gde komentariše nas 20-tak, dvojica su otišli. Videćemo.

Narod će zaboraviti, i niko neće odgovarati kao više puta do sada jer u Srbiji ne postoji pravni sistem. Trpećemo verovatno do izgradnje nuklearne elektrane i neke eventualne katastrofe.
Nije do sistema do naroda je.
Kad dodju olimpijci i grle se, kad novinar ne sme da pita pitanje koje treba da pita, kad se cuti zbog posla, ili zbog tala. Kad ljude ne interesuje jednostavno (smekeri su i imaju drugih tema, pametnijih od ,,politike,,)

Nije ovo do politike ovo je cist razum i cisto pitanje opstanka uz sve te krimi dzimi i namestene tendere.
@Igor

de reši ovaj spam na celom forumu, kremenadle popio neki virus pr0nom.
Spominjali smo teme koje nije trebalo spominjati :)

Brate kod nas nema frke gradjevina samo kida, svi projekti lete brze jace bolje.

Ja opet ponavljam do nas je samih, sad samo da vidimo dokle cemo da ih trpimo.
Ova stanica je valjda rekonstruisana pre 4 godine, neko je to solidno naplatio, sad ce verovatno taj neko i da snosi posledice, posto smo mi uredjena zemlja, zar ne? Samo treba da pustimo nadlezne organe da rade svoj posao.

Ova stanica je valjda rekonstruisana pre 4 godine, neko je to solidno naplatio, sad ce verovatno taj neko i da snosi posledice, posto smo mi uredjena zemlja, zar ne? Samo treba da pustimo nadlezne organe da rade svoj posao.

Jel si ironičan ili ozbiljan i da li stvarno mislis da ce neko odgovarati osim nekim ,,manjim,, sto ce podmetnuti da operu teret sa sebe?
Zna se ko uzima tendere pa onda dalje daje podizvodjacima, koji dalje angažuju koga stignu.

Nisu odgovarali za 100 afera, nece ni sad.

Jel si ironičan ili ozbiljan i da li stvarno mislis da ce neko odgovarati osim nekim ,,manjim,, sto ce podmetnuti da operu teret sa sebe?
Zna se ko uzima tendere pa onda dalje daje podizvodjacima, koji dalje angažuju koga stignu.

Nisu odgovarali za 100 afera, nece ni sad.
Naravno da sam ironican, ko prati sta pisem zna sta mislim o tome u kakvoj zemlji zivimo.

Naravno da sam ironican, ko prati sta pisem zna sta mislim o tome u kakvoj zemlji zivimo.
meni je neverovatno da se vec peru kako je to iz 60ih i da nisu to skoro radili dok su se hvalili na sva usta i bukvalno ima i snimaka i vesti... Jezivo. Evo jedino Pink ima pristup od svih TV ekipa. Oni ce realno izveštavati.

No da ne remetimo mnogo investitorsku temu sto bi reko @mariks

Ovde ljude ne interesuje to mracenje, no gde ima neki jevtin kvadrat da se kupi još jedan novi stan, da ima se iznajmi posle ili da stoji za svaki slučaj.

Bukvalno kad vidim ovakve vesti, pomislim zasto sam mentol i oko cega se ja nerviram.
Sto ne mogu za 100k da priustim kurov nad glavom koja je skarabudzena ko zna kako.

No verujemo nasim institucijama, sve ce to biti OK.

meni je neverovatno da se vec peru kako je to iz 60ih i da nisu to skoro radili dok su se hvalili na sva usta i bukvalno ima i snimaka i vesti... Jezivo. Evo jedino Pink ima pristup od svih TV ekipa. Oni ce realno izveštavati.

No da ne remetimo mnogo investitorsku temu sto bi reko @mariks

Ovde ljude ne interesuje to mracenje, no gde ima neki jevtin kvadrat da se kupi još jedan novi stan, da ima se iznajmi posle ili da stoji za svaki slučaj.

Bukvalno kad vidim ovakve vesti, pomislim zasto sam mentol i oko cega se ja nerviram.
Sto ne mogu za 100k da priustim kurov nad glavom koja je skarabudzena ko zna kako.

No verujemo nasim institucijama, sve ce to biti OK.
Ma nije to renovirano pre 4 godine, to je Mandela efekat, svi se secaju da jeste, a ustvari nije.

Ne znam sto ti je neverovatno da se vec peru, pa to je najvaznije u ovoj situaciji trenutno. Isto je bilo i kada je bio Ribnikar, najbitnije je bilo ubediti narod da sistem nije zakazao.

Ne znam sto ti je neverovatno da se vec peru, pa to je najvaznije u ovoj situaciji trenutno. Isto je bilo i kada je bio Ribnikar, najbitnije je bilo ubediti narod da sistem nije zakazao.
Tad je ministar Ruzic dao otkaz, Vesić se već oprao od svoje odgovorenosti…
Ako se sećate mladog ministra u Makedoniji koji je dao otkaz nakon sto je potonuo neki brodić na Ohridskom jezeru pre nego sto je utvrdjeno ko je odgovoran…
…kad samo pomislim da mesecima planiramo da odemo Sokolom porodično do Novog sada…
Ovo će uneti nemir u celu Srbiju…brze pruge, Pančevac, rudnici…nacionalni stadion…nadzor i kontrole…

…velika tragedija za celu Srbiju …nema reci utehe za porodice žrtava…

Poslednja izmena:
Sa druge strane ni to nije tačno.

Da su lokalni izbori u NS ovog vikenda, SNS dobija glat.

Izasli su mi sada neki komentari i to sa teksta o Starom savskom mostu. Dovoljno receno i neka to stoji tu, sto bi rekli.

Litijum, Stari most, danasnji dan u Novom Sadu. Ribnikar, Mladenovac, Zeks koji je Svetac i udara na coveka gde nam je svima cast sto je nas. Svetski rekorder u maloletnickoj delikvenciji ikada, od kada je sveta Srbija danas!

mi beogradjani smo vecinom cutali kad su rusili u savamali, cutali kad je tom prilikom covek ubijen, cutali kad nam je jedan gradonacelnik pricao kako se metro nigde na svetu ne gradi u gusto naseljenim podrucjima, kad nam je drugi pricao kako je laz da nasip na novom beogradu stiti naselje od poplava, cutali smo kad su nam nepovratno naruzili grad onom kicericom od bgh2o... hocemo li se konacno
probuditi i zaustaviti jedinu vlast koja bi ostavila bg sa manje mostova nego sto je zatekla? ili neko zaista veruje u price o novom mostu koje nam pricaju? pa ova ekipa ne zna ni ugali da kopa, nisam siguran da bi bilo koji pametan covek imao poverenja da predje preko mosta koji su oni gradili.

…probudicemo se…

BNV nije važan kvalitet placa se lokacija i sadržaji, dok ne udari neki zemljotres na solitercine koje su gradili ultrasi, brigate i kurte i murte….

…propasti nećemo, spasa nam nema…

ajde odoh malo do daljnjeg…ne zamerite…

Bez obzira ko je kriv, ovde treba da podnesu ostavke ministar gradjevine i gradonacelnik NS.
Zbog moralne odgovornosti.
Ako su imalo ljudi.

A onda da se javnosti predstavi rezultat analize, i ko je direktno kriv, i to najduze za 10 dana.
Ali pitanje je da li ova banda ima moralnosti i obraza.

Nema, Vesic je vec izjavio da ne zna ko je kriv. Ispitace se…

Da li postoji neka evropska zemlja ili sire poput nase u kojoj se na sada vec svakih nekoliko meseci desavaju akcidenti, nesrece, katastrofe, incidenti,... poput Ribnikara, Mladenovca, vojnog vozila koje je usmrtilo celu porodicu, rusenja nadstresnice zeleznicke stanice,...? Da ne pricam o zagadjenom vazduhu, mitu, korupciji, izvlacenju novca iz budzeta, zaposljavanju preko veze, sve losijem zdravstvu, skolstvu, pravnom sistemu i ostalim sistemskim problemima koje vec imamo duzi vremenski period. I da ne pricam o slicnim incidentima koji su se vec desavali ranijih godina.

Treba se iseliti iz gradova kao što su BG, NS, NI itd na obod manje opštine u unutrašnjosti. Ovo će se sve samo urušiti.
Setite se Grdelice i popuštanja onog zaštitnog zida, ploča na šetalištima, asvalta na putevima, aerodroma N. Tesla posle rekonstrukcije odnosno proširenja, padanja plafona u vrtićima... Šta li je sledeće?
Prokop?
Ko li će raditi remont Pančevca i Gazele jednog dana?
Sa jedne strane imamo domaći javašluk i neznanje a sa druge strane strance koje baš briga za tamo neku Srbiju i opet domaći javašluk u pogledu nadzora.

Poslednja izmena:
Vrh