Ko da mi izdaje stan na dan u Zlatiboru ?Ako izdajes stan za dan više se verujem isplati Zlatibor.
Ako ćeš živeti tu onda možda pre Bg zbog više poslova.
Ko da mi izdaje stan na dan u Zlatiboru ?Ako izdajes stan za dan više se verujem isplati Zlatibor.
Ako ćeš živeti tu onda možda pre Bg zbog više poslova.
Gde si ovo čuo?K
Koliko čujem da banke i do 6 meseci zatezu sa odobravanjem kredita
Od moje sestričine koja radi kod investitora papire i prodaju ...Gde si ovo čuo?
Ne znam koliko takvi stanovi koštaju, ali bio sam pre par godina u iznajmaljenom stanu i ljudi koji su me dočekali su mi rekli da se stanovi prodaju, a ako hoću oni mogu da nastave da rade sve oko izdavanja. Ne znam koji deo prihoda ti uzmu, da li su pouzdani itd. ali deluje da ima ljudi koji to rade.Ko da mi izdaje stan na dan u Zlatiboru ?
300 mozes sigurno, 350 verovatno zavisi od lokacije i opremljenosti
i ja imam jednu situaciju gde sam vrlo upucen. Inteza 6 meseci.Gde si ovo čuo?
To je to --- izvlace se na TOPu.Bailout 2008 je bio kikiriki za ovo danas. Kada je trebao da bude potop 2019, znamo koliko su štampali 2020...... mnogo. Te pare su se slile kod bogataša, sirotinja se razbacivala novcem. Kao sad kod nas.
A tek sad koliko im para treba za bailout . Verujem da 3 puta više nego za vreme lockdown-a. Verovatnoća za tako nešto mi je 20%. 80% verujem da će pustiti da se ispumpaju neke stvari.....jedno dve godine.... ostatak sveta će gurnuti u finansijsku krizu... bogataši trenutno imaju mnogo keša. Rade DCA out. Obični ljudi u kreditima do guše, štednja na minimumu.....ma koliko da je nešto jeftino 99% nemaju para da kupe niti prostora da se dodatno zaduže. Sirotinja kupila skupo po velikim kamatama. Kada bogataši pokupuju sve što treba i budu još veći, onda urade umerene stimulanse da se izvade iz krize. USA pobedila, svi ostali u krizi još par godina.
Dobio sam i informaciju da obični ljudi sa malo više para na zapadu kupuju kao ludi akcije. Sad....kad su na ATH. Zapravo....nikad više nisu kupovali nego sad. A npr taj buffet prodaje desetine milijardi svake nedelje maltene. Kod nas nema te kulture ali kupuju stanove kao ludi i hoće da izdaju po 600-700-1000-1500 evra.....rente kao na zapadu.
A prodaja polako opada. Ponuda polako opada. Na oglasima budalaštine. Znamo svi gde to vodi ali se pravimo ludi. Ajde realno, da li bi dozvolili da se plebs obogati? Da 700k ljudi u Srbiji dobija povećanja zato što neko misli na njih? Ili želi da im izvuku što više para, zaduže do daske i onda potop.
Beograd je bolja opcija, ali za isti novac možes kupiti na malo boljoj lokaciji od Batajnice. Tipa Altina, Ledine ili Mirijvo se bolje izdaju od Batajnice i bliže su gradu. Ili možda starogradnja na Karaburmi ili Voždovcu...Pomoć...molim..
Kupovina nekretnine u Batajnici..43m2 za 80.000..biće za 1.5 godine(investiciono ulaganje)...ili kupovina apartmana na Zlatiboru za iste novce ali uknjizeno...sad...i ide odmah koliko toliko incoming...?
Pomoč...savet..hvala
Šta je zapravo bio problem? Gradjevinska dozvola?i ja imam jednu situaciju gde sam vrlo upucen. Inteza 6 meseci.
Ode zlato u svemir i tek će. Ja uzeo pre par nedelja, već sam dobar za korektan polovan auto. Pojedoh mu*a sam sebi što ne uzeh ranije, za*ebi me sa ovim ciglama dok se ne iskristališe situacijaTo je to --- izvlace se na TOPu.
Gledajuci ovaj graph, zapitam se uvek, da li je bespotrebno gubiti vreme oko nekretnina Je l imamo podforum za zlato?
Stalno traze novo i novo nikad kraja.Šta je zapravo bio problem? Gradjevinska dozvola?
Ja imam info da nikada brže se nisu odobravali krediti. Novogradnja 2 nedelje, starogradnja mesec dana.
Pogledaj oglase..normalno da pričam o stanu oko glavne ulice300 mozes sigurno, 350 verovatno zavisi od lokacije i opremljenosti
Ja imam praksu da se čeka 6 meseci..a investitor veoma poznat u MunzeŠta je zapravo bio problem? Gradjevinska dozvola?
Ja imam info da nikada brže se nisu odobravali krediti. Novogradnja 2 nedelje, starogradnja mesec dana.
Izvini ali gresiš...pogotovo za Altinu i Ledine koji nemaju niti ce ikad imati kanalizaciju (80%) a nije niti ima najave legalizacije 95%.Beograd je bolja opcija, ali za isti novac možes kupiti na malo boljoj lokaciji od Batajnice. Tipa Altina, Ledine ili Mirijvo se bolje izdaju od Batajnice i bliže su gradu. Ili možda starogradnja na Karaburmi ili Voždovcu...
Ma to su sve domaci izdajnici i strani placenici koji zele da Srbija stane, placaju ih Djilas i Solak.Na zalost u Beogradu imamo anti-srbe ljude koji bi i ovaj jedan projekat da zaustave
Da. Ziva istina. Ja sam ziveo ranije u zabludi da to nije tako (i kao "ma jeste") ali sam se igrom slucaja uverio licno i personalno da je tako.Ma to su sve domaci izdajnici i strani placenici koji zele da Srbija stane, placaju ih Djilas i Solak.
Ima istine u tome da mnogi Srbi mrze Srbiju, jer je su tako naučeni.Ma to su sve domaci izdajnici i strani placenici koji zele da Srbija stane, placaju ih Djilas i Solak.
Brejkdaun tvoje rečenice je: desnica, izmišljotina, autošovinizam, bolest, ideologija, perverzija.Nema nikakve istine u tome, to je desničarska izmišljotina o takozvanom autošovinizmu kad god neko počne da kritikuje njihovu bolesnu ideološku perverziju.
Politička borba, po uzoru na velike demokratske uzore.SNS je rado prihvatio tu žvaku jer nema ništa lepše od optuživanja opozicije da su mrzitelji svoje države kad god kritikuju vlast.
Imas agencije ali oni uzimaju 50%. Brat odustao od agencije, ima zenu/cistacicu koja naplacuje 30e po novom gostu da ga doceka. Promena posteljine 1000din. Opet dosta ode na to al jbg nemas drugi izbor ako ne zivis tamo.Ne znam koliko takvi stanovi koštaju, ali bio sam pre par godina u iznajmaljenom stanu i ljudi koji su me dočekali su mi rekli da se stanovi prodaju, a ako hoću oni mogu da nastave da rade sve oko izdavanja. Ne znam koji deo prihoda ti uzmu, da li su pouzdani itd. ali deluje da ima ljudi koji to rade.
Nikad cuo. Najduze sto sam cuo je dva meseca.i ja imam jednu situaciju gde sam vrlo upucen. Inteza 6 meseci.
Strancima koji imaju para i ne zavise od naseg sistema i institucija je super
Dobrodosli u novu Svajcarsku. Dragulj Evrope koji domaci ne cene ali strancima je perfektno.
Salu na stranu koliko li ovakvih ima?
Brejkdaun tvoje rečenice je: desnica, izmišljotina, autošovinizam, bolest, ideologija, perverzija.
Čemu ostrašćenost, šta je tačno netačno da postoji antisrpska kultura, da postoji bez ikakvog osnova? Daj neki argument. Bili su u Danas-u pre par godina, tekstovi Šiptarskih intelektualaca i umetnika sa Kosova, svi sem jednog su bili jako jako nacionalno obojeni(i otvoreno anti srpski), dok su srpski intelektualci naučeni da će imati više uspeha, i da je moderno da mrze Srbiju i Srbe, makar u blagoj formi.
Politička borba, po uzoru na velike demokratske uzore.
Edit:typo
Dovoljno je provesti malo vremena ma domacem tviteru i uveriti se da autosovinizam itekako postoji i da nije samo ‘kontra desnicarskim tezama’.Nema ostrašćenosti, to je moje mišljenje nastalo nakon mnogo rasprava sa desničarima kojima je samoviktimizacija osnovni model razumevanja stvarnosti. Srbe svi mrze i hoće da zatru, pa i drugi Srbi. Svi koji se ne slažu sa nama su mrzitelji Srba, izdajnici, strani plaćenici, špijuni, drugosrbijanci itd.
Pritom, da ne bude zabune, ja ne sporim da kod okolnih naroda postoji jak antisrpski narativ (očekivano je da postoji), već da bilo kakva kontra dominantno desnim narativima od strane Srba predstavlja autošovinizam i mržnju prema sopstvenom narodu.
Mi smo toliko duboko polarizovani kao društvo da je nažalost prostor za javni konsenzus potpuno izgubljen, ali opet treba imati elementarnog razuma i ne prihvatati te površne ideje u raspravi sa političkim protivnicima, posebno kad se priča o temama od javnog interesa. Nažalost, naša vlast taj nivo političke zrelosti ne poseduje.