G.I.Joe
Advanced
- Učlanjen(a)
- 19.05.2023.
- Pohvaljen
- 5.830
Evo sad jedan drugar koji je uzeo na spratu ispod mene stan će se seliti u Dubai i kupovati tamo. Tako da čekam da vidim kako to sve prođe. Ja sam njega nagovorio za stan u BG, sad on mene da nagovori za Dubai. Njemu bi to bilo za život tamo. A ja bi čisto investiciono. Mada želim da sačekam da vidim kako će mi krenuti sve u BG oko izdavanja, nameštanja itd. Do sada sve što sam radio u Srbiji išlo je vrlo lako i jednostavno (skroz suprotno od većine što tvrdi da je sve loše i skroz divlji zapad). Meni je sve išlo podmazano kao švajcarski sat. Doduše sve sam unapred zakazao što elektronski što telefonom, ali stvarno ne mogu da se požalim na ništa - od državne uprave, notara, banaka, itd.Ti si uzeo u BG-u, planiraš možda još jedan u BG-u. Razmišljao si se izmedju Dubajia i BG-a kada si ipak uzeo u BG-u. Živiš u Holandiji. Mislio sam najviše na investiciju koja nije u Srbiji i tamo gde se živi.
Evo sad primer od pre sat vremena. Preko vibera sam u kontaktu sa bankarkom oko kamate da oročim malo još para dok ne dođu rate. Znači preko viber poruka dogovaram sve! to je u NL NEZAMISLIVO! Možda jeste za neke tipa Heineken i Philips porodice ali za nekog običnog lika NEZAMISLIVO. I sve dogovorim viber porukicama.
Znam da će sada da se javne dežurni kritičari, ali eto ja vam pričam moja iskustva rada i "života" u Srbiji. Ja bukvalno kad sletim u 2h odradim 5 poslova sve ide kao po loju sve unapred zakazano.