vradovic
Expert
- Učlanjen(a)
- 31.10.2007.
- Pohvaljen
- 7.190
Hoce da zive po kucama a stanovi u Uzicu jeftiniji od kuce. Kada zivis u kuci i umesto da bude etazno grejanje ili na gas grejanje ti umes na drva ili pelet. Treba da imaju izbor ili se preseli u stan ili placaj porez na zagadjenje ili uvedi EG/gas. Nije fer da zagadjuju okolinu svima u gradu i bas u toj meri (posle se bune kao zagadjenost) a da nemaju bas nikakav "penal" zbog zagadjivanja. Ja da sam u UE i da imam kucu a da nemam primanja prodao bi kucu i presao se u stan. Stanovi u UE jesu znacajno poskupeli ali i dalje su relativno povoljni ili barem moze da se zameni kuca za stan.
Totalno je nefer prozivati drzavu zbog zagadjenosti a onda stanovnistvo se greje na drva i to masovno. Kada prodjes iznad Uzica bukvalno mozes da vidis dim u gradu - svaki dan.
Na sve to imamo Predsednicu opstine koja nece prstom da mrdne jer "nije popularno". Zbog takvih sto prave kompromise (samo zarad glasova) nam tako i jeste. Ona da radi svoj posao kako treba bi trebala da zaradja od kuce do kuce i da im kaze ili gasifikacija ili porez ili izolacija ili porez. Redom od kuce do kuce. Naravno sa nekim subvencijama, pola opstina pola stanovnistvo ili nesto. Ne najbolje da se ostane u dimu i smogu svaku zimu 100 godina.
Prodaja stanova | Halo oglasi
Aktuelni oglasi za prodaju stanova u Beogradu i Srbiji, novogradnja i lux stanovi, uknjiženi i stanovi od vlasnika
www.halooglasi.com
Na sve to imamo Predsednicu opstine koja nece prstom da mrdne jer "nije popularno". Zbog takvih sto prave kompromise (samo zarad glasova) nam tako i jeste. Ona da radi svoj posao kako treba bi trebala da zaradja od kuce do kuce i da im kaze ili gasifikacija ili porez ili izolacija ili porez. Redom od kuce do kuce. Naravno sa nekim subvencijama, pola opstina pola stanovnistvo ili nesto. Ne najbolje da se ostane u dimu i smogu svaku zimu 100 godina.
Poslednja izmena: