Deca ne znaju za naciju, a i jezik im slabo treba da bi se sporazumeli. Ja sam konstatovao stanje sa odraslim Rusima koji žive kao u aparthejdu.
Prosto jedva čekaju da idu u naše škole i fakultete.O kakvom beganju ti pričaš. Pa vidiš i sam da rat traje već 2,5 godine i još NIKO ne priča ni o primirju a kamoli miru. Znači trajaće još min do 2027 pošto su im to javno izneti budžeti do te godine. Vidi samo koliko je Zeleni sada opet dobio "pomoći i oružja" u Americi. Šta misliš za šta je ta "pomoć" da bi sirotinja raja bolje živela)?
Ja sam rekao već, a ponoviću i tebi, poučen sopstvenim iskustvom, od tih max 10% će se vratiti! Max i to samo oni koji su preko 50 godina došli u Srbiju, ovi mlađi ili deca će ići u Rusiju da je posete, ali povratak stalni ne. Deca će ovde da odrastu, tu će ići u škole, fakultete, plus svi ih tretiraju kao braću. Svuda su dobrodošli. U EU bi se morali skrivati i bežati i svakom ljubiti ruke, a da ih oni gaze. Zašto? I čemu kad ima gde da budu i gde su super prihvaćeni. Isti jezik, isto pismo, religija, sve!
A što da ne idu? Šta fali našim školama i fakultetima?!Prosto jedva čekaju da idu u naše škole i fakultete.
Pa upravo. Ne razumeju se ali se slazu extra. Ta Ruska porodica zivi u Zucama i zvali su nas da odemo nekad kod njih sto planiramo da uradimo. Mene isto bas briga za naciju sve dok si dobar covek. Ima odvojenih Rusa istina samo mislim da ce protekom vremena sve vise biti integrisani u nase drustvo. Pricamo toliko o tim Rusima, a ne znam kada sam poslednji put video naseg coveka da vozi gsp.Deca ne znaju za naciju, a i jezik im slabo treba da bi se sporazumeli. Ja sam konstatovao stanje sa odraslim Rusima koji žive kao u aparthejdu.
Pa verovatno zato što ne mogu ništa sa istim ovde, već posle moraju po Holandijama opet na fax. A i ne verujem da su oduševljeni da šalju dete u školu kad ono kod komše u garaži zolja, bombe, automatske puške kao evo u sred NBG-a.A što da ne idu? Šta fali našim školama i fakultetima?!
Išao sam i na nas fax i na holandski koji je rangiran na 66. Mesto dok je BG na 400+. I mogu ti reci da osim imena i boljeg ranga 20x je holandski lakši od našeg.
Jbg gledaj prema sebi. Da ti sada odes u neku stranu zenlju da li bi trazio nase dok se malo prilagodis ili mislis da bi se odmah integrisao u tudje drustvo iako te gledaju kao autsajdera i ne znas kako ce ko reagovati na tebe.Deca će možda biti integrisana, za odrasle nemam nade. Ponašaće se isto kao naši u Beču, što kaže @Extroniks.
Sam si dao odgovor na pitanje. Da li je bolje ici na fakultet koji ces lakse zavrsiti i koji je cenjeniji ili fakultet koji je teze zavrsiti i koji je manje cenjen, a tezi je ne zbog toga sto ucis ozbiljnije i teze stvari, nego zato sto je sistem los? To sto je neki fakultet tezi ne znaci da je bolji i da ces na njemu vise nauciti.A što da ne idu? Šta fali našim školama i fakultetima?!
Išao sam i na nas fax i na holandski koji je rangiran na 66. Mesto dok je BG na 400+. I mogu ti reci da osim imena i boljeg ranga 20x je holandski lakši od našeg.
Li pada stalno ali kazu da će tek za 10-15 godina da skoči kod neke 2. generacije baterija nakon ovih što se sada prave...A Srb samo strika po 7.5 tona godisnje + zalihe rekordne Raste nam portfolio.
Rezerve zlata najveće u istoriji: Evo gde se čuvaju u Srbiji
Srbija danas količinski ima tri puta više zlata u odnosu na 2012. godinu, kada je imala manje od 15 tona.www.b92.net
Ove rude zlato, bakar, ugalj pa i ovo na L ima da nas lansira.
Skok prometa novogradnje JUNI na JULI (prvih 5):
BG................+1%
NS................+6,2%
ZLATIBOR...+54,4%
NI................+10,5%
KG...............+2,2%
Dobro za skok na Zlatiboru su verovatno delom zaslužni i naši čuveni bg agenti MrGood i Mića svojom svakodnevnom neinventivnom antireklamom kojima ovaj put čestitam ,
ali se po svim podacima vidi trend da promet u zemlji ide stabilno na gore. I BG se oporavlja, doduše malo kilavo. Tu će se stvari još pratiti. U jednom trenutku su možda crne vesti iz sveta uticale da kupci pomisle da će se stvari drastično promeniti, ali očigledno ništa od toga...mi nastavljamo u deo godine kada promet raste i ako ne bude značajnijih potresa mogu se očekivati još bolji rezultati u prometu
A koje to cene padaju i čega?E moj labude, sta se desava sa cenama na Zlatiboru? Sto padaju?
A koje to cene padaju i čega?
A koje to cene padaju i čega?