@Zarkovo @sutraw
Golf naselje je vrh, sve ti je tu, to je najbolji deo Banovog brda. Sve oko parka je odlično zapravo, bilo da je gornji ili donji kraj. Stanovima jeste drastično skočila cena, zašto, pa zbog potražnje verujem, ako izuzmeš parking koga nema nigde u BG-u i gužve koje ima svuda, BB je dosta praktično naselje za život, ako se ne oslanjaš isključivo na automobil, a sa tim je svuda problem.
Kako mi prenosi agentica, svakodnevno zovu i posećuju stan koji mi je na oglasu, dobra novogradnja je tražena jako. Šta se ljudima ne dopada naravno - visoka cena, svi hoće da vide, mali procenat od poseta zapravo da ponudu, lepo im je ali skupo. Razne novogradnje na brdu su jednostavno podigle cenu po kvadratu i naravno da to meni kao prodavcu ide u korist, kupac naravno gleda da plati što manje. Ne zanima njega šta ću ja radim sa tim parama, gledam i ja da se skućim ovde u Francuskoj, koja tek dere po ušima, recimo samo je notar 8% cene stana u starogradnji, a da ne pričamo o porezu na kapitalnu dobit za koju će lepa naša država Srbija da me otšrafi jer sam u specifičnoj situaciji akvizicije stana. Svi misle da prodavci stavljaju visoke cene iz pohlepe, neko samo prati trend cena a nekad je priča malo drugačija, taj novac gotovo uvek ide u investiciju nove imovine, nekad u Srbiji, nekad van...