Alo bre zemljače ..ondašnji 100.000 nije isto sa sadašnji 100.000Ti si svoj stan vec otplatio u njegovoj ulozenoj vrednosti.
Tako se racuna ROI, gleda se u vrednosti para ne u kolicini nekretnina i betonu koji mozes dalje da kupis.
Ako si stan platio 100k i on danas vredi 200k ti vec imas vracen ROI, jer si pazi sada ovo, investirao si 100k a sada imas vrednost 200k.
Da si bilo sta drugo kupio na berzi tako bi gledao, samo su nasi stanodavci operisani od finansijske pameti pa gledaju kada ce od kirije da dobiju nazad ulozeno a cenu stana na trzistu ne gledaju.
Ekvivalent tvog kukanje je da ja se zalim sto sam kupio Bitcoin za 30,000$ sada vredi 60,000$ i ja mogu samo da kupim jedan bitcoin ako prodam taj jedan bitcoin...
Zato i kazem, KickStarter ili GoFundMe da se pomogne nasim stanodvacima koji su u problemu.Alo bre zemljače ..ondašnji 100.000 nije isto sa sadašnji 100.000
Vrednost novca je pala ...vrednost nekretnina je skočila duplo i više
..nisu to iste pare...
Gde živiš ti ...jel realno da pises ovo ?
To sto si tada mogao da kupiš za taj bitkon ...sada ti treba 2x
Alo bre zemljače ..ondašnji 100.000 nije isto sa sadašnji 100.000
..nisu to iste pare...
Ma nemas ti pojma, ocigledno da se ROI racuna u ciglama a ne u EUR.Ondašnjih 100k nije isto kao sadašnjih 100k, ali ti si svoju nekretninu plaćao 800 a možeš da je prodaš za 1800 po kvadratu
Znači da ti ništa nisi izgubio, da li to razumeš
Ne računa se ROI na trenutne cene, nego na cenu koju si ti platio
Uff, a sta je sa ljudima koji su drzali novac na racunima? Njih ko sisa, kao da je samo tebe zeznulo sve ovo sto se desava. Uspeo si da odrzis svoje bogatstvo, smiri se.Alo bre zemljače ..ondašnji 100.000 nije isto sa sadašnji 100.000
..nisu to iste pare...
Svakako ..sve Ok..Pa nista, lepo ti ljudi kazu, ulozi u nesto drugo. CInjenica je da si ti dobro prosao. Ako nisi zadovoljan profitom, uvek mozes da otvoris neku svoju firmu i proizvodis nesto ili pruzas neke usluge i zaradjujes vise i imas veci povrat. Ili bi vise voleo da ne radis nista, a da novac samo kaplje?
U sustini to i jeste dobro sto se profit od kupovine nekretnina sve manji, jer se time smanjuje traznja za nekretninama, samim tim one u duzem roku postaju dostupnije.
Mićo, najbolje da nam kažete šta vi tačno želite, odnosno koji je vaš idealni scenario, a mi ovde ćemo da vam pomognemo da ga ostvarite (jer smo u mogućnosti). Slušamo vas.Alo bre zemljače ..ondašnji 100.000 nije isto sa sadašnji 100.000
..nisu to iste pare...
Uff, a sta je sa ljudima koji su drzali novac na racunima? Njih ko sisa, kao da je samo tebe zeznulo sve ovo sto se desava. Uspeo si da odrzis svoje bogatstvo, smiri se.
#prayformica #jesuismicazamisli sta je sa onima koji su umrli u medjuvremenu koliki je njima roi
zato grobna mesta
Ja ne pričam o njima..nije ni bila tema...Uff, a sta je sa ljudima koji su drzali novac na racunima? Njih ko sisa, kao da je samo tebe zeznulo sve ovo sto se desava. Uspeo si da odrzis svoje bogatstvo, smiri se.
Trazim i 4tu ....kad ste Vi propali da propadnem i Ja..može ?Ja mislim da mi sa foruma svi treba da pomognemo Mici.
Da pokrenemo neki GoFundMe ili Kickstarter da ne bi covek propao od izdavanje svoje 3 nekretnine po 950 eura mesecno.
Ma malo troluje, verovatno mu dosadno pa ušao da se poigra ovde. Kakve nekretnine, verovatno sedi čovek u nekom ofisu i radi neki dokoni posao.Ili troluje covek ili je bas tvdoglav.
Bogami, ja jesam ljubomoran ali onda gledam sta pises pa mi je lakse.Trazim i 4tu ....kad ste Vi propali da propadnem i Ja..može ?
Onda ce biti valjda Ok?
Ako se Vi niste snašli da se snadem ja...
Boli mene..ja stampa pare ili sam pametniji od Vas..a Vi ljubomorni ..
Jokiću ..stizemmmmmmm
Trazim i 4tu ....kad ste Vi propali da propadnem i Ja..može ?
Onda ce biti valjda Ok?
Ako se Vi niste snašli da se snadem ja...
Boli mene..ja stampa pare ili sam pametniji od Vas..a Vi ljubomorni ..
Jokiću ..stizemmmmmmm
Perica na steroidimamica je pijani perica
Perica na steroidima
Ili da proda sve tri, podigne lovu i spava na njoj. Lova na kojoj spavaš ne podleže inflaciji. EDIT: ako voli čvršći ležaj može i zlatne poluge. Poređaš lepo i trebalo bi da radi priču.Stavi hipoteku na jednu od te 3 pa kupi četvrtu, to je bar lako.
ROI će se menjati vremenom, rastu kirije kao što je neko rekao (ako kriza ne udari), verovatno ćeš uspeti da otplatiš u 20 god.
Ne razumem te Sale, koliko je to u Giter bloku ili ciglama?Mići u stvari smeta što se nisu duplirale i kirije kao sama vrednost nekretnina.
Ranije je za 200evra mogao više da kupi nego sad sa 300