Znam npr Ultra kop su isto ljudi koji žele da ugode sebi imaju dovoljno para i stvarali su svoj mikrosvet i nije ništa čudno to.
Isto su svojim dolaskom ojačali konkurenciju i to je bilo pozitivno
Uz Brigate zapošljavaju dosta ljudi, grade privredjuju i pomažu porodicama da dodju do doma
Jel tako?
Trebalo bi sto vise da ih bude i da se tako ponašaju.
Mislim da ne ulazimo u raspravu dalju slažem se da ce nas Kinezi više oshuriti,i ovi makar kucaju račune za razliku od njih al ne da ima mnogo više dobrog što su Rusi došli za običnog čoveka (kao turisti bi bilo)
Možda za braću kojima su nekretnine skočile duplo i koja su izbacivali te porodice napolje da bi uselili Ruse ali ovako baš ne vidim neke velike pluseve od njih, osim eto sto su zaposlili i nekolicinu nasih ljudi u njihovim firmama koje su dovukli ovde (a samim tim ubili i dosta domacih firmi gde je kapiram vise ljudi ostalo bez posla) i što troše pare eto i na neke naše sadržaje, pretežno kafane (za to bi bolje bilo su došli i kao turisti)
NPR samo Yandex ako uspe u nameri da usere taxiste ostaviće koliko porodica bez hrane, a ne vidim da je nešto oborio cenu taxija, no da ne ulazim stvarno u polemiku.
Slazem se sa high skill Rusima smo možda i najbolje prošli kako smo mogli i prekinuću da komentarišem.
BTW ja sam video brdo mešanih ekipa Srba sa Nemcima, Englezima, Crncima pa i Latinosima, ali specificno mi je za te Ruske ekipe da su uvek bili solo (bez naših i drugih) i pričao se Ruski. Mozda je to samo moj utisak i drugara oko mene a možda i tona Srba priča tečno ruski i izgleda tako