Ja do sad nisam vidjao, mozda im sad slabije ide prodaja, pa im je jaci marketing, pa sam zato tek sad videoZasto BNV organizuje prodajne dane vec 10 godina?
Ja do sad nisam vidjao, mozda im sad slabije ide prodaja, pa im je jaci marketing, pa sam zato tek sad videoZasto BNV organizuje prodajne dane vec 10 godina?
Jesi pročitao tekst? Bukvalno piše zašto je došlo do "rasta" od 30 %, kao i za šta se koristi taj novac...30% up!!Dijaspora: Za dva meseca poslala više od 700 miliona evra - Vreme
Branko sa suprugom već osam godina živi u Frankfurtu i njih dvoje su među onima je koji deo zarađenog novca šalje porodici u Srbiji. "I moji i njeni roditelji žive u Srbiji. Kad god je potrebno, šaljemo novac kako bi im pomogli. Sa penzijama koje primaju nekako izguraju mesec, ali…www.vreme.com
Sta je sa dijasporom?? Kao da su odjednom svi poludeli!! Srbija postaje hot destinacija za zivot.
Pogledajte prilog 161701
Što nisi stavio naš graph od 1988? NIje postojala država šta?Rumuni bas kidaju.
Sve se promenilo: Balkanska zemlja "procvetala"
www.b92.net
Svaka im cast. U apsolutnom iznosu njihove cifre su neverovatne. Toliko jako gruvaju da su ceo region povukli napred.
Svakako ni nasa raketa nije zanemariva!!
Rumunija
Pogledajte prilog 161679
Srbija
Pogledajte prilog 161678
Nevezano za Beograd. I u Nisu do pre nekoliko meseci mislim da nije bio organizovan nijedan prodajni dan, a u poslednjih nekoliko meseci ih je bilo nekolikoTargetirani marketing. Pre 10 godina si kupovao jedan stan u nisu, pre 5 godina drugi stan u nisu, tek sada si dosao na ideju da kupis stan vikendicu u BG, i to ocigledno u BNV.
Za nove možda, a za polovne stanove? Kreditnih kupaca i nema nešto spec, a keš kupovina se realizuje relativno brzo.Ja odmah mogu unapred da ti kazem da pad cena na katastru i Wolfovom sajtu neces videti jos barem godinu dana, zbog poznatog kasnjenja (sto ne znaci da cene nece padati), tako da cene za sad ne treba gledati. Sad treba gledati promet, jer on mnogo brze reaguje nego cene.
Nebih rekao za taj asov u zadnjih nekoliko meseci situacija je mnogo drugacija bar u mom graduMilsim da nema ništa od pada ni ove godine, očekujem zamrzavanje daljeg rasta ali ponavljam tek tamo novembar biće jasnija slika, bar ja to tako vidim. Nešto sam gledao i predhodne periode rast ovakav kakav je bio u poslednje 2god je neodrživ, zamišljam da je taj tempo krenuo npr od 2008 god, pa za ovih 15 god bi Mirijevo bilo ne 5 nego 15k i zato mislim da tempo staje, opet sa druge strane i dalje gde god se zabode ašov sve se proda ako je iole kvalitetnija i normalna priča. Suma sumarum tu smo gde smo sa cenama.
Meni nije problem ako traži 2000e/m2 recimo na Ledinama, Mirijevu itd, već šta tačno nudi za te pare. Ako ne nudi ništa osim Standard opreme onda je realna cena 1000-1200e/m2, ali ako nudi malo pejsažne arhitekture i vrta, nekih sadržaja, onda estetike samog objekta pa sve do boljih energetskih karakteristika i završnih materijala, onda je 2000e/m2 realno. Zato i treba da bude neke podele na Standard (viši, niži), Premium, Lux itd a ne samo Lokacija, Lokacija i LokacijaPrimer koliko toliko zdravog trzista sam vec navodio, u Stokholmu.
Elem, u ponudi imaju sve velicine stanova, a cene od 2600, 3400, 6-7000 pa i preko 10000e za m2. Neki su pokusavali da nadju mane i razloge takvih cena, ali dzaba, ne razumeju ili se prave da ne razumeju da je to posledica normalnog trzista. Hoces da zivis u mirnom, ali cisto stambenom kompleksu bez ikakvog zabavnog sadrzaja, malo izolovan na 15min do centra, ok, 2600 za starogradnju iz 1970, ili 3400e/m2 za zgrade zavrsene 2011. ili oko 4000e/m2 za one iz 2017. Hoces blizu centra gde su ti sva desavanja i gomila prodavnica, ljudi, pored obale, ok, ima i za takve, ali malo skuplje.
Kod nas se toliko poremetilo trziste da su cene na periferiji i u delovima Beograda gde do pre ove manije niko ne bi ni pomislio da se provoza autom, skocile na preko 2000e/m2.
Izgleda da u Stokholmu samo raste ili samo stagnira. Za sada samo u NS samo pada, i to po 10k dnevno.Kako bre opala
Pa zar samo ne raste?
Uglavnom lažu i izvrću, vekovna novinarska potreba za senzacijom! A ti nasedaš kao i obično...Jos jedan clanak o ZlatidjericiDanas ga porede sa Kaluđericom, a fotografija iz sedamdesetih je dokaz da je nekada bio raj na zemlji
Na društvenim mrežama nedavno se pojavila fotografija sa Zlatiborskog jezera iz 1970. godina, a mnogi nisu prepoznali o kojoj planini je reč.citymagazine.danas.rs