Da da, ocajan pa stavlja za 9k kvadrat ono sto je platio manje od 3k. Ubice se covek. Kakav cope.vradovicu, Lux stanovi se nikada ne oglasavaju na ovaj način, mora da je prodavac očajan …
Da da, ocajan pa stavlja za 9k kvadrat ono sto je platio manje od 3k. Ubice se covek. Kakav cope.vradovicu, Lux stanovi se nikada ne oglasavaju na ovaj način, mora da je prodavac očajan …
Tom pohlepnom go*naru nebi dao te pare pa ne znam sta da je..Da da, ocajan pa stavlja za 9k kvadrat ono sto je platio manje od 3k. Ubice se covek. Kakav cope.
Daće on to uskoro za 1.500€ , još jedna poplava u garaži samo kako god stan od 1mil € se ne oglašava za prodaju kao na pijaci, ko razume shvatiće Defke moj predobri …Da da, ocajan pa stavlja za 9k kvadrat ono sto je platio manje od 3k. Ubice se covek. Kakav cope.
Na oglasima oduvek ima i visemilionskih vila na Dedinju. Agencije okace za svaki slucaj iako ce se za tako nesto tesko neko javiti tim putem.Daće on to uskoro za 1.500€ , još jedna poplava u garaži samo kako god stan od 1mil € se ne oglašava za prodaju kao na pijaci, ko razume shvatiće Defke moj predobri …
Sta krajem god..vec od leta.Krajem godine se predviđa dolazak velie krize iz Evrope kod nas:
Tajming te krize,poklapa se,sa tajmingom pada cena nekretnina,koji se očekuje krajem godine.
Ja sam već uplatio u kladionici. Hvala na savetu!Po mom misljenju ocekujem Kineski bull hype kada se potpise trgovinski sporazum a to je izgleda realno da se desi.
Trgovinski sporazumi motiv više za strane investitore
Srbija bi u narednom periodu trebalo da potpiše nekoliko trgovinskih sporazuma sa Kinom, Južnom Korejom, Egiptom i Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UEA). Ljubodrag Savić, profesor na Ekonomskom fakultetu, kaže da su svi ti sporazumi dobri i Srbija ima očiglednu ekonomsku korist.www.politika.rs
U prvom trenutku porasce potraznja za industrijskim halama i objektima. Zatim i za kucama u ruralnim delovima oko tih objekata. Na primer Borca gde se planira industrijski park.
Sve u svemu slobodna trgovina sa ove cetiri drzave moze znacajno da promeni investiconu klimu pa stoga kladio bi se na ubrzani rast.
Lik je car. Dobro je to smislioDa da, ocajan pa stavlja za 9k kvadrat ono sto je platio manje od 3k. Ubice se covek. Kakav cope.
Očekujem da agenti uskoro krenu sa kontra hajpom. Teško im je , znam. Uvek je teže komunicirati sa prodavcima stanova nego sa kupcima. Kupcu uvek možeš da kažeš;Da nema rasta kamata jos bi ti kukao kako cene rastu jer agenti za nekretnine prave nerealan hype.
Btw, ponuda i ne raste nesto. U Beogradu je maltene isti broj oglasa za prodaju i iznajmljivanje vec dve nedelje, u Novom Sadu i Nišu se broj oglasa prepolovio.
Pa šta je spuštanje cene od 5 %, bukvalno ništa.Upravo čujem u NS, krenula frka sa stanovima, oni koji se plaše naglog pada spuštaju po 5 i 10% cene pa i više. Na Grbavici prodat kvadrat za 1300, a na Detelinari 1000 starogradnja, jedan na Klisi otišao za 600 kvadrat, centar 1200 eto to su vam cene u zadnjih 15 dana u NS. Bivša komšinica traži 1900 za garsonjeru na Podbari, kaže za 2 meseca samo jedan zainteresovan kupac, al nudi 1500.
5% na oglasu je realnih 10%.Pa šta je spuštanje cene od 5 %, bukvalno ništa
Bezbroj loših stanova sa visokim cenama stoji na oglasima već više od godinu dana.Za stanove koji su loša ponuda da, ali sve što vredi će se i dalje prodavati.
Dakle ne traže ljudi kod nas mnogo, samo ni toga što traže nema puno, to je najveći problem.
- 50 - 70 m2
- neki srednji sprat (sa liftom)
- ok zgrada (da nije ruinirana, da nema podzemne vode)
- do 25 min prevozom od centra
- da ima iole sadržaja i infrastrukture okolo
- da je sam stan korektan