Друже ти ћеш урадити ... како урадиш, нема ја теби шта да објашњавам. Ти вероватно и ниси тај који ће да купи стан који није укњижен и
који је споран у много ствари, али многи хоће.
Гледао сам пре две недеље својим очима зграду у изградњи на којој су терасе зидане сипорекс блоком ширине 25цм који је само половином ослоњен на
плочу терасе (ивицу терасе), а 12,5 см блока виси у ваздуху (није ослоњен ни на шта).
Инвеститор на једној тераси краде 0,125м * 9м = 1,125м2 површине коју уноси у уговор.
На згради има 60 тераса то је 67,5м2 * 1800еур/м2 ... преко 100.000еур.
Е а када се за 10ак година на такав зид терасе наслони 4-5 људи и када падну са 6-ог спрата ... рећи ћете ... мала је била вероватноћа.
Д.о.о. која је градила неће ни постојати, а паметњаковић ће бити у Салцбургу близи детета које му студира у Грацу.
Хоћете да имате посао са таквим особама ... изволите немам ништа против, жао ми је само што због таквих
нормалан свет не може да функционише.
А онда ми неки који су спавали до јуче са овцама и козама на земљаном поду, причају о премијум градњи, законима потражње и понуде,
као и о томе како није за очекивати да купац као равноправна страна у уговору изнесе ставке и заједно са продавцем дефинише уговор.
Виђао сам уговоре у којима је наведено да ће станови имати инсталације за даљинско грејање, а кад сам поменуо да ли то подразумева и
топлотну подстаницу и прикључак подстанице за систем грејања то нису дали да се дода у уговор. Слично је и са струјом.
Глупост је јака до те мере да ниподаштава разум и занемарује могућност да има људи који и даље размишљају својом главом.