A po tvome nijedna BNV zgrada se nije završila i upisala zadnje dve godine, zbog čega je promet očajan. Ali eto te fantomske zgrade kad se završe to će da lansira promet novogradnje u nebo. Kako da ne.
Inače statistički u zadnje 4 godine bi trebalo da je sagrađeno nekoliko hiljada stanova više u Beogradu nego što je uspelo da se proda. Evo malo napkin math:
Pogledajte prilog 213501
Pošto me optužuješ za neke teorije zavere... Vidi se da je tržište dobilo u poslednje 4 godine oko 7000 i kusur stanova više nego što je uspelo da nađe kupaca... Računaj i ove godine se završavaju stanovi na nivou kao prošle, a promet nije mnogo bolji. Dokle ovo može da ide, ne znam. Kad kažem da se ne govori, mislim na "analitičare" koji se i dalje foliraju da je tražnja u super stanju po medijima. Ovde na forumu se govori naravno, samo par vas brže bolje skače svaki put kad neko konstatuje da je tržište palo da udarate kontru. Ne daj bože da se pomene tabu o padu nečega. Cene only go up, promet only go up. Best I can do is stagnacija.