Hoces da kazes da ce stanovi biti jeftiniji posle Expa? Kome konktretno mislis da bi trebalo da prodaju i sa kojom premisom? Da ce zaradjivati dobro od Expa koji se zavrsava?
Ekspo na temu 'lepota i zdravlje' je deo kampanje za sledece izbore, AV drzi govoranciju na kraju, obecava povecanje penzija, slikaju ga i za nedelju dana idemo na izbore.
Hype svega u tom trenutku pa i cene stanova.
Dosta stanodavaca će ili baš povećati mesečne kirije ili neće hteti da obnove ugovore sa podstanarima zbog EXPO-a, kako bi izdavali po principu stan na dan.
Propratni efekat će se stvoriti kod ostalih stanodavaca i povećaće mesečne kirije(kao kod dolaska Rusa i Ukrajinaca).
Posle i u toku EXPO-a su cene mesečne kirije na maximumu zbog toga.
Ostali stanodavci su zbog izdavanja stana na dan zaradili za narednih 1-2godine i nije im hitno da spuštaju cene i mogu da žive na ler.
Metro bi do tada trebao da bude vidljiv i golim okom, što se tiče radova.
I ja pretpostavljam da će biti tada najavljene ako ne i date veće plate i penzije.
Biće najavljene razne buduće saradnje zbog EXPO-a.
Na vestima će se slušati o budućim projektima i kako smo rasturili sa EXPO-om.
Svi iz Srbije će biti opčinjeni Beogradom ali i iz regiona i hteće da dodju tu u još većem broju ili da ulažu u njega, tu je i naša dijaspora.
I trenutno su opčinjeni, a tada će videti i EXPO i mnogo ljudi i stranaca i BNV koji će biti pri završetku(da mnogo njih su očarani BNV, kako iz Srbije tako i iz regiona).
Ne mislim da će biti jeftinije nekretnine, nego da neće tom brzinom i procentualno skočiti kao te godine, narednih godina.
Zato kažem da se tada mogu prodati na max ceni i možda uložiti u nešto drugo osim nekretnina, to jest tako ja razmišljam, pa čak ću i tada razmisliti o prodaji tog mog stana u Beogradu.