Šta je novo?

Cene nekretnina

Varaš se. Mića je vlastelin, ima ih suviše pa ne zna šta će pre. Savetujem novogradnju Mićo, nemoj se bahćeš sa starudijom.
Jeste tako nekako ali ne znam razne engleske reci i ne glumim nesto i nekog..ko "neki" i nikako da saznam iz koje prakse "oni" daju sebi za pravo da ocenjuju druge...a na Mičino kazu Ok..jer kao pametniji popusta...i Miću osta glup
Steta zavisti i ljubomore..."Bele noçi"

Ja imam pa znam kako je to..
Ti nemaš pa mislis da je lako
Razumem te
Culpa mia Mićo, oprosti, ti dobro znaš da je jedino zadovoljstvo ogorčenog plebsa da kudi nobles poput Vas.
Napustiću forum neko vreme, vraćam se kad zaradim koji kvadrat.
Sve najbolje dragi forumaši na čelu sa grande Mićom!

Opet se hvališ Mićo kako si veleposednik, nije li to malo degutantno?

Na stranu što si se posvađao sa svima na temi i misliš da si jedini pametan ovde.
Ne ..mislim da bas suprotno..
Pokusavam da proverim validnost tih vasih izjava....kako da ti verujem ako pricas o necemu gde nemas konsekvence pogresnih odluka.
Imao ne imao..svi mi u rupu...
Pokusavam svojom istinom ..proverljivom..da Vas nateram da razmisljate o teoriji i praksi.
Čovek plača 3200evra kvadrat..kupuje 24m2 i izdaje za 160 evra...bruto neto...to ne poznaje
I vi zelite da cuti na te gluposti
Kad sam ovde..dok sam...ne mogu cutim..Izvini na iskrenosti a ne TREBALO BI DA BUDE MOZDA KADA BUDE

ALO BREEEE

Culpa mia Mićo, oprosti, ti dobro znaš da je jedino zadovoljstvo ogorčenog plebsa da kudi nobles poput Vas.
Napustiću forum neko vreme, vraćam se kad zaradim koji kvadrat.
Sve najbolje dragi forumaši na čelu sa grande Mićom!
Ne odgovori ..KOLIKO M2 ...?

Ne ..mislim da bas suprotno..
Pokusavam da proverim validnost tih vasih izjava....kako da ti verujem ako pricas o necemu gde nemas konsekvence pogresnih odluka.
Imao ne imao..svi mi u rupu...
Pokusavam svojom istinom ..proverljivom..da Vas nateram da razmisljate o teoriji i praksi.
Čovek plača 3200evra kvadrat..kupuje 24m2 i izdaje za 160 evra...bruto neto...to ne poznaje
I vi zelite da cuti na te gluposti
Kad sam ovde..dok sam...ne mogu cutim..Izvini na iskrenosti a ne TREBALO BI DA BUDE MOZDA KADA BUDE

ALO BREEEE

A ti tražiš nekog sa kristalnom kuglom da ti kaže 100% sigurno šta će se desiti?

A ti tražiš nekog sa kristalnom kuglom da ti kaže 100% sigurno šta će se desiti?
Ne ...ali stav Vas je takav...gde Vam reči obicne srpske...obicni ljudi bez znanja ili upotrebe nekih engleskih reči , zamislite , predstavljaju problem . Glumite neke aristokrate u Srbiji...i cim Vam neko kaze suprotno Vi se podsmevate..ali onako mangupski...
Ps...ako Zemlja nije elipsa onda je ravna ploca ili je sve ovo san..možda nije ako jeste verovatno...

Ne ...ali stav Vas je takav...gde Vam reči obicne srpske...obicni ljudi bez znanja ili upotrebe nekih engleskih reči , zamislite , predstavljaju problem . Glumite neke aristokrate u Srbiji...i cim Vam neko kaze suprotno Vi se podsmevate..ali onako mangupski...
Ps...ako Zemlja nije elipsa onda je ravna ploca ili je sve ovo san..možda nije ako jeste verovatno...
Ljudi prate temu cene nekretnina gde hoce da nauce na osnovu cega cene idu dole gore, da li ce mozda biti pada. Ljudi dolaze jer svi imamo istu muku a to je da kupimo stan ili kucu a ti dolazis sa pricom kako imas 3 nekretnine i kako malo zaradjujes gde ti ljudi daju savet sta bi mogao da uradis ali svi smo mi budale i ne znamo nista jer nemamo nekretninu, sta uopste ti trazis na ovoj temi?

Tako je, nema krize. Akcije su na ATH, rente i hrana isto. Ako se dobro sećam renta i hrana ulazi u obračun inflacije pa nešto ne vidim d se podaci o inflaciji ići u korist spuštanja kamata. Plus sad je kamata tačno na proseku od 1970 do danas...

Nemaju način da podignu produktivnost, koja je pala na niske grane.

Kriza već na zimu jaka. Za nas ćemo videti.

Mislim da moj Lobe Labud moze da mu pomogne. Lobe Labud ume da nadje stan koji se prodaje po soc ceni a sutra ce se izdavati po lux ceni kada zlatibor nasa najjeftinija planina sa soc i lower standard zgradama postane primijum beogradsko
mountain Dedinje tj Babinje

Ljudi prate temu cene nekretnina gde hoce da nauce na osnovu cega cene idu dole gore, da li ce mozda biti pada. Ljudi dolaze jer svi imamo istu muku a to je da kupimo stan ili kucu a ti dolazis sa pricom kako imas 3 nekretnine i kako malo zaradjujes gde ti ljudi daju savet sta bi mogao da uradis ali svi smo mi budale i ne znamo nista jer nemamo nekretninu, sta uopste ti trazis na ovoj temi?
Znaci savet daju oni koji nemaju..Oni znaju kako ..ok...nisam znao...
IZvini

Znaci savet daju oni koji nemaju..Oni znaju kako ..ok...nisam znao...
IZvini
Pa daj mi savet kako da uzmem nekretninu. Evo hocu cetvorosoban stan da kupim a da mi ucesce bude tu oko 40% zbog kamate, kako da ostvarim to? Da nasledim?

Mislim da moj Lobe Labud moze da mu pomogne. Lobe Labud ume da nadje stan koji se prodaje po soc ceni a sutra ce se izdavati po lux ceni kada zlatibor nasa najjeftinija planina sa soc i lower standard zgradama postane primijum beogradsko
mountain Dedinje tj Babinje
Zaboravio si deo bez sadržaja :D

Od sadrzaja ima klima iz proslog veka, koja visi na zidu iznad kreveta za spavanje, da lepo "bije" u glavu. Ali to samo u ovim primijum lux de lux hotelima sto Lobe Labud okacio link.

Vrh