ROI ne može biti 5 god, a za ostalo što se tiče aktivnosti ljudi i da je odličan Zlatibor jeste.
Da ima potencijal ima i drago mi je da ga imamo i volim da odem nekad tamo.
Samo i isključivo investiciona kupovina je po meni bolja u BG-u i NS-u.
Imam prijatelje koji izdaju na Zlatiboru, ja imam apartman na Kopaoniku., pa sam upućen u sve.
Kupiti apartman na Kopaoniku ili Zlatiboru mi je ok ako ćeš ga i koristiti(uža i šira porodica).
Ok može i samo investiciono ali ne može biti taj ROI(5god). Jedino ako si tamo pola godine, pa da računaš koliko bi dao para na smeštaj tada u tom premium hotelu.
Za te Ugovore o izdavanju sam već ovde na forumu pisao. Jedno je priča Investitora, jer prvo mora Kupoprodajni Ugovor, pa kasnije i o zakupu, koje kod većine traje 1 god, ako se potpiše. Ok ima verovatno sada i ozbiljnijih Investitora, ali nigde nisam ni video da se neki Investitor hvali baš sa ROI 5god.
Ako bi mi neki Investitor to ponudio i da stavimo u Ugovor, sve sa nekom hipotekom kao obezbeđenjem odmah bih kupio, kao i svi mogući Investitori.
Evo ga primer za Crown peaks na Kopaoniku
EDIT: Evo i te procene povrata investicije na osnovu tadasnje posecenosti 2016-2020(pise)
EDIT: Stavio sam samo neke screashotove jer imam njihovu analizu povrata investicije na 45 stranica od licenciranog inženjera za vršioca procene vrednosti nepokretnosti