Greda e to nisam cuo, sad cu da izguglam. HvalaGreda u bloku 64 je 3000/3100 + PDV zavisno od stana
Greda e to nisam cuo, sad cu da izguglam. HvalaGreda u bloku 64 je 3000/3100 + PDV zavisno od stana
Otvorio sam ja temu za projekat, tu imas dosta informacija:Greda e to nisam cuo, sad cu da izguglam. Hvala
Zanimljivo je svakako, čak i da nije uknjižena.Lepa porodična kuća na Petrovaradinu
Novo u ponudi! Prodaje se kuća u mirnom kraju Petrovaradina, u neposrednoj blizini pijace, Tvrđave i drugih neophodnih mesta, kako na Petrovaradinu, tako iwww.halooglasi.com
@Filip 01 1150€/m2... Zanimljivo.
Pa ne znam sta nije isto, ali ovo mi ne izgleda kao kenedi residence.Smanjuješ sadašnje cene na NBG da bi opravdao investitore.
Šta se razlikuju u izgradnji ?
Nemoj samo da mi uzimaš cene od pre 5 godina za NBG a sadašnju cenu za Rumu.
Evo, biću fer, uzmi sadašnju cenu Rume i Zemuna od 2700evra. Prosvetli nas sta je razlika. Svarovski pesak?
Stan Beli Breg, Ruma C1/11, Trosoban
Oaza mirnog života I odmora u prelepom, modernom Stambeno - poslovnom kompleksu “Beli breg”, Ruma O lokaciji: Ruma je prelep, mali I miran grad od oko tridwww.halooglasi.com
Zemun – lux – promotivna prodaja – 1% provizija
1% agencijska provizija! Promotivna prodaja stanova u izgradnji! Predstavljamo odličan stambeno-poslovni objekat na jednoj od najtraženijih lokacija u Zemuwww.halooglasi.com
Ti nadji, svejedno. Bolje poznaješ mesto.
Neka bude u Zemunu zemljište i takse 30k više po stanu. Šta još? Cena je 177 vs 66.
Pusti ti Kenedi od 4-5k. Nemoj da vrdaš sad . Nadji mi bilo koji i uporedi. Baš me zanimaPa ne znam sta nije isto, ali ovo mi ne izgleda kao kenedi residence.
LUX duplex stan, novogradnja, JNA Ruma - Nekretnine.rs
Na prodaju 2 stana, ulica JNA u Rumi. Stanovi su jednim delom u prizemlju u površini od 59m2 koji se sastoji od kupatila, dnevne sobe sa trpeza...www.nekretnine.rs
Lepa porodična kuća na Petrovaradinu
Novo u ponudi! Prodaje se kuća u mirnom kraju Petrovaradina, u neposrednoj blizini pijace, Tvrđave i drugih neophodnih mesta, kako na Petrovaradinu, tako iwww.halooglasi.com
@Filip 01 1150€/m2... Zanimljivo.
Hvala za info.Uneti su ugovori na cenestanova.com
Jedno je što je mrgudnoj babi milo pa joj se i snilo, a drugo je masa najboljih auta od preko 100k eur koja obilaze tu takozvanu "soc, lower end" planinu hahaTo bi Lobe Labud predstavio kao lux de lux primijum da je na Zlatiboru, nasoj najjeftinijoj planini sa soc i lower standard zgradama bez sadrzaja.
ROI manji od 5god? To mi je baš nezamislivo, sve ispod 10god bi bilo i više nego odlično.Jedno je što je mrgudnoj babi milo pa joj se i snilo, a drugo je masa najboljih auta od preko 100k eur koja obilaze tu takozvanu "soc, lower end" planinu haha
Premijum smeštaj je obično preko 100 eur pa do 400 eur, a penthaus i predsednički apartmani preko 1000 eur...kod Premijuma ROI manji od 5 godina,
Standard na Zlatiboru ne bih nikad kupovao
To nije neka lokacija. Blizu centra jeste, ali okruženje je jezivo.
Samo hejtujes nesto. Sta je po tebi dobra lokacija, Rudo?
Samo hejtujes nesto. Sta je po tebi dobra lokacija, Rudo?
Da, vlasnik takvog premijum objekta-celog hotela ima ROI oko 5 godina, a vlasnici apartmana (ako uopšte izbaci na tržište) možda oko 10 do 12 godinaROI manji od 5god? To mi je baš nezamislivo, sve ispod 10god bi bilo i više nego odlično.
Ali svakako je bolje od standardne gradnje uzeti neki apartman u sklopu poznatog hotela koji ima ozbiljan sadržaj i klijentelu.