sutraw
Advanced
- Učlanjen(a)
- 29.03.2023.
- Pohvaljen
- 10.042
Sa i opremanjem, kuhinja, nameštaj, uredjaji...?
Sa kuhinjom, ali nameštaj ne
Sa i opremanjem, kuhinja, nameštaj, uredjaji...?
Ne mora da znaci da inflacija nece biti 2% a mozda ode i nize. To sto su sada spustili za 0.25% ce doci tek za 6-12 meseci. Potrebno je vreme da se to oseti.Slažem se da je spuštanje kamate od 0,25% populistička i kozmetička mera. Ali ono što zabrinjava je da su napustili ono što su do juče pričali da je ciljana inflacija 2%. Znači idemo ovako kolika god bila inflacija i koliko god treba davati jeftinih kredita samo da se sistem održava. To naravno ne ide na ruku običnim ljudima već mega korporacijama.
Ja se isto ne sećam da je bilo ovoliko kašnjenje.Čini mi se da nikad nisu ovoliko kasnili sa unosom ili ?
Verovatno zbog izbora. Nakon kojih su odmah krenuli da pričaju o krizi u građevinskom sektoru i podacima koji će to tek pokazati. Što je poprilično intrigantno....Ja se isto ne sećam da je bilo ovoliko kašnjenje.
Krize nema, ali zašto pričaju o istoj? To je pitanje...Obratio sam paznju sta se sve prodalo u raznim delovima grada. Krize nema izgleda, dobro se drzi trziste, ruku na srce i sto nerado priznajem.
Ocekujem broj prodaja oko 1050-1100 za april u konacnici.
Verovatno ćemo polako ali sigurno da zagazimo u recesiju.Istorijski gledano, kada centralne banke krecu da spustaju kamate to znaci da nam sledi uskoro recesija.
Imali su -OBAVEZE- oko izbora.Opravdano kasne.Ja se isto ne sećam da je bilo ovoliko kašnjenje.
Krize nema, ali zašto pričaju o istoj? To je pitanje
Ni oni nisu baš najsrećniji što moraju da rade samo preko notara jer su se zbog toga opcije za "podmazivanje" znatno smanjile, odnosno sad su centralizovane.Imali su -OBAVEZE- oko izbora.Opravdano kasne.