[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=862262#p862262 je napisao(la):
vradovic » Pon Jul 05, 2021 3:55 am[/url]":yzf4jfs2]
Pa to je vec realno - 10 miliona nocenja u bg jer ce brzi voz biti zanimljiv porodicama da se provozaju do Beograda radi voznje kao takve, i usput da vide fontanu.
Realno 27k ljudi dnevno. Nista nedostizno realno. Imacemo dva nova aerodroma. Metro, BNV, brzu prugu, nacionalnu avio kompaniju, sredjene reke, gondolu, gomilu autoputeva i ko zna sta jos sve ne do 2025-2030. Verovatno ce do 2030. biti zavrsena brza pruga i ka CG ili Grckoj. Naravno da je Beograd izuzetno perspektivan grad i ove cene nekretnina sto danas imamo su zaista smesno niske.
Da li ocekujes pausalni porez od 3000 dinara godisnje i za mesecno izdavanje stanova?
Sta sprecava da vlasnici koji izdaju stanove na crno na mesecnom nivou se registruju za stan na dan i placaju 25e godisnje porez?
Ne znam zaista nisam ja smisljao te poreze i namete. Ja da sam se pitao drugacije i mnogo vise bi naplacivali.
Dobro covece dokle vise ti da trolujes i spamujes ovde. Dokle ovolika kolicina gluposti koje pises? Idi nadji zivot ako vec imas to sto pricas da imas. Neces sigurno tolikim pisanjem, forsiranjem i smaranjem ovde postici da cena bude 5000 EVRA sto stalno pises i pricas, ne utice se odavde sa ovog foruma na trziste tako kako ti zelis svojim zeljicama i morbidnim piskaranjem.
Ocigledno da si cg porekla, jer tolika demagogija, taj nacin komunikacije i sve ostalo.... no koment. I da, ono najvaznije ne kaze se eura eura eura, sto stalno pises, vec EVRA!!! Zato sam napisao i gore velikim slovima ime valute. Mozda ce zaista i vredeti stanovi 5000 eura, ali niko nece imati da ih kupi tom valutom. Eto mozda ti se to ostvari.
A sto se tice Bnv.. pa jel moze gore, jadnije i smesnije? Najobicnije socijalne dulitare, sa puklim i sarenim najjeftinijim dulit fasadama... sve najsocijalnije na njima i u njima... o cemu bre ovde bilo ko prica, kad u Ovci ima bolje i kvalitetnije opremljenih zgrada i stanova.
Ovo vazi i za druge trolere, koji misle da ce preko ovog foruma uticati na trziste i da njihove nekretnine bogu iza nogu mogu da prodaju makar za garsonjetu u centru Bg koja ce da im vredi 10000 po kvadratu.... koje besmislice stvarno....
Cene ce padati i tacka. Pola Vracara se do pre 4 godine kupovalo za 1800 evra pri kraju izgradnje.. i to pricam o top zgradama. to ce se desiti i opet... ne tako brzo, ali za 2 godine sigurno, ovo ce tako da eksplodira da je to nerealno, isto kao sto je nerealno sve ovo sada sa trzistem u ovom provincijskom iskasapljenom gradu!