"AV je dobio mandat da bude premije zemlje a ne da se bavi urbanizam beograda i pravi privatne dilove sa arapima na štetu građana a pogotovu ne da se bavi despot gradom.
Tako da ovo stvarno niko nije tražio od AV"
Da li je moguce da ne primecujete nelogicnost (u najmanju ruku) u svom razmisljanju?
Volite demokratiju, ali ne volite kad pobedi neko ko nije "vas"...
AV je dobio mandat za sve na svakim izborima na svim nivoima od 2012. do danas... Ako vam se to ne svidja vi ste protivnici demokratije jer ne prihvatate vladanje vecine naroda koji je svog kandidata postavio na odredjeno mesto... AV je kandidovao BNV jos od 2008. cini mi se... Dovodio bivseg gradonacelnika Njujorka i dobio izbore na toj temi medju mnogim temama koje je kandidovao...
Sve priznajem, ali ne dozvoljavam da se pravite naivni i prevareni... Demokratija je sistem u kojem zivimo i naucimo da trpimo posledice...
Ovo pisem krajnje hladno iako sam besan zbog 99% poteza koje je napravio na vlasti, ali ja za razliku od vas prihvatam, tj. mirim se sa voljom vecine... To je istinska demokratija...
Izvinjavam se zbog ofiranje teme malo (mada je sve povezano i sa politikom) ali ja danima trazim neki primerak zgrade koja bi se vise svidela protivnicima ovih zgada i niko da predlozi... Ja ne mogu da predlozim nista, jer nemam ukus, meni su NBG blokovi simbol lepog zivota...