Šta je novo?

"BW Quartet" - Beograd na vodi

Srećan svima prvi maj 😅, sa najnovijim momentom.
Raspada se i guma oko sobnih vrata.

Nisam sigurna da li treba da se smejem ili da plačem.
IMG_2775.jpeg

Preuzeo sam kljucevi Q4. Sem brljki u moleraju i par gluposti jos, ostalo sve pristojno.
Super! Imao si sreće. Ja sam čula neka druga iskustva.

Kakva je kuhinja? A pod? Nama su bar na 30 mesta krpili nekim voskom. Nismo odmah videli.
Čija su ulazna vrata i sobna? Kog proizvodjača?

Kuhinja ok,treba krila da se dosteluju. Ne znam ko je proizvodjac unutrasnih vrata ali je MDF farbani i odlicna su. Ulazna takodje ok,nista se iz hodnika ne cuje.
Pod je ok,na jednom mestu ostecen i to smo prijavili. Malo je radijator u dnevnoj kriv :) i to smo prijavili kao i ostecena krila na plakaru spavace sobe.
Ubacili smo nase majstore da okrece lepo i kako mi zelimo bice to sve ok.
Sve u svemu pristojno.

Kuhinja ok,treba krila da se dosteluju. Ne znam ko je proizvodjac unutrasnih vrata ali je MDF farbani i odlicna su. Ulazna takodje ok,nista se iz hodnika ne cuje.
Pod je ok,na jednom mestu ostecen i to smo prijavili. Malo je radijator u dnevnoj kriv :) i to smo prijavili kao i ostecena krila na plakaru spavace sobe.
Sve u svemu pristojno.
Cestitam na useljenju. Da li se cuje buka odozgo?

Sve u svemu pristojno.
Super! Zavidim 😅. Nama su unutrašnja vrata folijom presvučena i kantovana, a ulazna nikakva, sve se čuje, i čak i ne leže kako treba. Brusili su ih nešto da legnu. Proizvodjač je neka Naša Škola, firma glavnog izvodjača Zidara iz Negotina.
Mi smo baš loše prošli.
Ko je bio izvodjač kod vas?

MIslim da je bio isti izvodjac.Kod mene solidno uradjeno.

Cestitam i ja. Kako je resen bojler? On stoji u vesernici i onda cevi idu do kupatila? I da li imate vlagu/vodu u garazi?

Cestitam i ja. Kako je resen bojler? On stoji u vesernici i onda cevi idu do kupatila? I da li imate vlagu/vodu u garazi?
Tako je,bojler je u vesernici.
Za sada nisam primetio vodu u garazi iako mi je parking -2. Videcu,sta ce biti kada poraste vodostaj .

Sve u svemu pristojno.
Da li bi mogao da podeliš sliku tih vrata, izbliza? Baš me interesuje kako izgledaju. Naša u celoj zgradi se odlepljuju. Svi su očajni.

Jel to za pumpe pouzdano znas, videla si pumpu licno? Kolko ja znam za ovaj tip gradnje nije predvidjeno da postoji pumpa koja konstantno ispumpava vodu kao sto postoji u nekim delovima grada, dakle jedina pumpa koja je ovde konstantno radila je samo tokom izgradnje i to na gradilistima blizim reci al je narod usvojio sad vec urbanu legendu kako pumpe u svim zgradama konstantno rade.

Sad jedno pitanje za sve koji žive u BW. Pošto se meni dopada koncept naselja. I u odnosu na mnoga nova naselja, ima sve sadržaje. Da li je investicija vredna? Hvala!

Sad jedno pitanje za sve koji žive u BW. Pošto se meni dopada koncept naselja. I u odnosu na mnoga nova naselja, ima sve sadržaje. Da li je investicija vredna? Hvala!
Investicija je sigurno vredna godinu dana posle primopredaje kada resis sve salabajzerske poslove izvodjaca i kada se zavrsi bliza okolina objekta.
Ali nemoj da ti prodaju pricu da je na bilo kom drugom projektu bolje. To je prosto realnost i standard u Beogradu.

Investicija je sigurno vredna godinu dana posle primopredaje kada resis sve salabajzerske poslove izvodjaca i kada se zavrsi bliza okolina objekta.
Ali nemoj da ti prodaju pricu da je na bilo kom drugom projektu bolje. To je prosto realnost i standard u Beogradu.
pa od ovog je sigurno u 8 od 10 slucajeva bolje

Jel to za pumpe pouzdano znas, videla si pumpu licno? Kolko ja znam za ovaj tip gradnje nije predvidjeno da postoji pumpa koja konstantno ispumpava vodu kao sto postoji u nekim delovima grada, dakle jedina pumpa koja je ovde konstantno radila je samo tokom izgradnje i to na gradilistima blizim reci al je narod usvojio sad vec urbanu legendu kako pumpe u svim zgradama konstantno rade.
Pa da, imamo ih. Ja nisam sigurna kako sve to funkcioniše, ali mnoge zgrade u Beogradu imaju pumpe. Jedna nam se zapušila pa se izlila voda po garaži, pa sam ulazila u tu prostoriju da vidim o čemu se radi. Valjda se zovu muljne pumpe.
Trebalo bi da ih imamo tri, ali još uvek nismo dobili odgovor na to pitanje.

Teško pitanje. Da sam kupila novogradnju na Vračaru sada bi mi investicija bila vrednija. Novogradnja tamo je oko 5-6000 evra sada a ovde i dalje ispod 4000.
Kvalitet izgradnje i stana je loš ovde i mora puno da se uloži da bi bilo pristojno. Održavanje je 100 evra mesečno a ne čisti se, ne održava.
Nadam se da ćemo se uknjižiti.
Ne znam šta bih ti rekla.
Lokacija je ok i to je sve.

Ja sam videla druge projekte i nije baš tako. Ovo je ok, prosečno, i to je to. Preveliki projekat za naše mogućnosti. Samo 14 useljenih zgrada.

Pa da, imamo ih. Ja nisam sigurna kako sve to funkcioniše, ali mnoge zgrade u Beogradu imaju pumpe. Jedna nam se zapušila pa se izlila voda po garaži, pa sam ulazila u tu prostoriju da vidim o čemu se radi. Valjda se zovu muljne pumpe.
Trebalo bi da ih imamo tri, ali još uvek nismo dobili odgovor na to pitanje.
Ovo nike tacno, ne postoje pumpe u BW. To pricaku ljudi koji ne poznaku gradnju.

To bi značilo da je to projektom predviđeno da tu imaju pumpe a ne da su naknadno stavljene adhok. To mi je baš čudno jer su baš tvrdili da recimo bw residences nemaju predviđene pumpe, baš bi bilo glupo da su ih predvideli za quartet s obzirom da su udaljeniji od reke al ko zna kakvi su hidrogeološki uslovi tu.

Vrh