Dali ima neko iskustva ili preporuku za angažovanje advokata i veštaka. Predali su mi stan u katastrofa stanju i sada niko se ništa ne javlja. Mada je i primopredaja upitna jer su je ozvaničili bez mene več u decembru 2024 a ključeve predali tek sada. Nismo ni ušli u stan i ništa podpisali jer nije bilo moguče. Kasnije sam video da je stan nezavršen i oni sve na ignore.
Neverovatno kakvi šalabajzeri. I ovi klinci zaposleni kod BW sa opranim mozgovima nemaju pojma šta rade ni šta da kaže.
Nije mi stan za život ali su mi se baš zamerili i razmišljam da bi se ipak zbog inata posavetovao sa nekim advokatom.
Zanima me dali može da se postigne na ovaj način nešto i dali je neko več pokušavao?
Ranije sam na nekoj temi čuo da je neka zgrada pokrenula kolektivnu tužbu protiv BW i da ju je sud prihvatio.
Neverovatni su baš. Nikad si ne bi mislio da je ipak tako loša situacija u BW. Čuo sam svašta i ranije sam preuzeo stan od njih ali sada su baš pojačali. Ovo sve liči na prevaru i ne samo na nesposobnost.