Ако то ураде, #@бо им пас матер.Ne znam jel bilo, ali sudeći po radovima koje sam video, opet ukidaju levo skretanje s mosta u Pop Lukinu.
Vidi se i na Naxi kameri da su odradili nove oznake na asfaltu sa strelicama za obavezan smer pravo.Vec su uradili, beli se ivicnjak celom duzinom.
Pre će se desiti da reaktiviraju samo onaj vidljivi deo iznad površine.Možda reaktiviraju ideju o tunelu...Gangula na RTS-u najavljuje pretvaranje Pariske u pešačku zonu.
Taman bi mogla linija 67 da se preusmeri preko Kneza Sime Markovića, Pariske i Tadeuša Košćuškog do SRC "25. maj".Nije ovo za zezanje, Dorćol se izgradio, velika je potreba za tom vezom. Ovako je čak i tunel opterećeniji. Bilo bi potpuno opravdano i da jedna autobuska linija to pokriva.
Koliko se secam,cini mi se da su drkali nesto oko razdelnog ostrava.Mislim da su oni prošli put kad su vratili skretanje nešto zeznuli. Pre je bilo sve normalno i autobus je sa stanice išao pravo, nije imao nišu pa da mora da čeka da ga neko puspusti
Nije mi baš jasno, ako hoćeš da skreneš levo ka centru, šta ti daje skretanje desno na mostu? Ljudi su smešni, tipa nastaviš pa kroz tunel, centar i u garaži si... Tipa 10 minuta ćeš izgubiti.. Ljudi se plaše da odu malo duže, ali bi radije da naprave neki kolaps. Isto kao i polukružna gde ne mora da ideš samo pravo...Dole ispod mosta se napravio kolaps od svih kola koja su verovatno isto kao i ja htela levo, a nisu mogli pa su bili prinuđeni da idu desno.
Koji su ovo id..ti, zna li se razlog ovom debilizmu