Mnogo puta.
Samo, ako bi već hteo u taj kraj, bolji izbor ti je Kačarevo i
Sportsko-rekreativni centar "Jezero". Zanimljivije je i nešto brže se stigne, jer je put od Pančeva do Crepaje prilično dosadan. Posebno ako ideš sam.
Što se konkretno tvog pitanja tiče, do petlje između novog i starog pančevačkog puta (5km od Panč. mosta), imaš žutu traku i osim buseva koji idu na svakih 10-15 minuta (ATP Pančevo i GSP do MZ Reve), drugog saobraćaja po istom nema. Dešava se doduše, i na to obrati pažnju, da budale kojima se otvara zeleno na semaforu, neće da stanu u svoju traku, nego obilaze sa desne strane žutom trakom, pa prozuje blizu kormana veoma brzo. Doduše, nemoj ovo da te plaši, desi se možda jedanput u 20 vožnji po Panč. putu.
Takođe, sa vremena na vreme bude nekih kerova koji iza bankine jure bicikliste, ali i ovo se desi jednom u 10-20 vožnji. Poprskaj ih vodom iz bidona po faci i smiriće se. Kao drugu opciju imaš i truckanje po nasipu (nije za specijalke). Lepo je i mirno, pa ako ne žuriš nigde, nije loša opcija.
Od petlje novog i starog druma, ide 1+1 tip druma i tu već ima nešto više saobraćaja. Nije strašno, samo voziš desnom stranom i uživaš. Kvalitet asfalta je sasvim okej. Doduše, moguće da se i pogoršao u roku od mesec dana, jer sam do Pančeva poslednji put bio upravo pre mesec dana. Stari most preko Tamiša je rekonstruisan i sad ima manje rupa i ulegnutih šahti, tako da je i on ok.
Kad dođeš u Pančevo, skreni levo na prvom semaforu i samo cepaj pravo. Kad budeš prešao nadvožnjak preko pruge, saobraćaj se pojačava i osim automobilskog, kreću i kamioni. Nije ni to neki problem, osim kolotraga koji su tu godinama, pa ako voziš specijalku, zna da bude truckavo. Posle par km-a skrećeš ka Kovačici/Crepaji/Kačarevu (pravo se ide za Jabuku, itd). Opet put ravan i smoran, pa ako ima vetra, ima ti presedne. Al' zato povratak - mmm, letiš.
Dolaziš do raskrsnice Crepaja/Kačarevo. Opet, moj predlog ti je Kačarevo. Levo je put za Crapaju/Kovačicu, a pravo Kačaravo. Samo cepaš pravo, dođeš do centra sela (Kačareva) i tu imaš pljeskavdžinicu (ako si gladan), a kod samog parka i odličnu izvornu vodu. Ako produžiš još dalje, što ti jako preporučujem, je i naveden Sportsko-rekreativni centar "Jezero" (baci pogled na link gore da bi video fotke).
Povratak ti preporučujem preko puta za Vršac. Jeste prometniji, ali je širi i prav, pa Pančevo nije daleko. Jbga, dosadno je se vraćati istim putem. Ulazak u Pančevo ćeš primetiti kad budeš prešao nadvožnjak preko pruge. Posle istog, skreni levo, vozi 2km i svrati do parka
"Narodna bašta". Posetio sam nekoliko parkova u Srbiji i za taj mogu reći da je jedan od najlepših. Imaš česme unutar, pa taman da dopuniš bidon.
Zatim, vrati se na put (2+2 trake) i vozi nekim vidom obilazinice oko Pančeva samo pravo. Izaći ćeš na novi put do Pančeva i tu samo cepaj i cepaj. Posle par km-a izlaziš na ono raskršće starog i novog puta koje sam pominjao na početku (samo sad u povratku) i onda ti ostaje isto da cepaš do BG-a lagano. Naravno, vodi računa na budale koje obilaze sa desne strane i kerove koji mahom vise gde postoji neko ko ih hrani. Pored poljana i slično... tu ih nema).
Ne znam ih kog si kraja grada, ali od svega ovog je najgori prelazak Panč. mosta.
Bez obzira, lepa je ovo tura, oko 70-ak km-a, taman da se provozaš.
Ako te šta dodatno zanima, pitaj slobodno.