Izabrana je „Mostogradnja” i ugovor je potpisan. Sada traje rok od sedam dana za uvođenje izvođača u posao i posle toga očekujemo da radovi budu gotovi za 20 do 25 dana i očekujem da će za oko mesec dana, najkasnije početkom oktobra, Brankov most bude prohodan - objasnio je Vesić.
astrodule":2iaip98j je napisao(la):Taj koji je slikao je mogao i da pomeri te znake malo prema ulici ili da skrene pažnju radnicima na pumpi da tako rade ubuduće ili da pošalje taj snimak pumpi i objasni zašto nije dobro što su tako namestili.
Ovako imamo samo još jednu sliku koja ništa neće promeniti.
boca-ica":2iaip98j je napisao(la):jlaki
mozda se secas kada je bilo reci o izboru parka za zvanični Bg biciklistički centar
da sam predlagao upravo Teraziski park zbog mnogih prednosti koje pruža...
a jedna od prednosti je bila upravo strama ali kratka ,,prečica,,
koja gotovo neutrališe visinske razlike a odakle se račva u sve važne pravce
i to u samom srcu ,,centra,, Bgda....
jlaki":1durjdr9 je napisao(la):astrodule":1durjdr9 je napisao(la):Taj koji je slikao je mogao i da pomeri te znake malo prema ulici ili da skrene pažnju radnicima na pumpi da tako rade ubuduće ili da pošalje taj snimak pumpi i objasni zašto nije dobro što su tako namestili.
Ovako imamo samo još jednu sliku koja ništa neće promeniti.
Zanimljiva ti je pretpostavka da taj koji je slikao nije uradio ništa, ali zapravo jeste.
Prethodni put kada sam naišao na to, otišao sam do prodavnice gde su vrata bila blokirana, a dva randika unutra se nisu obazirala na moje mahanje. Ovog puta kad se isto ponovilo, poslao sam mejl OMV-u i odgovorili su mi gotovo odmah da su skrenuli pažnju zaposlenima da to više ne rade. Nema na čemu.
Ма стави наплатну рампу и ето лепе готовинеrelja":2kyc9rsw je napisao(la):Može, ali samo bez galame