Реља, ма сигурно ће ст*** да искористити ту прилику, кад им се то сад нуди на тацни, а тацна необезбеђена :evil:relja":20jxb8y8 je napisao(la):Gago, ne da ne mislim, nego znam da ako stoci ostaviš mogućnost da napravi svinjariju, st*** će tu mogućnost da iskoristi.
(PS - nemoj da slikaš parkiranje na trotoarima oko APC-a - tim trotoarima zaista nema ko da prolazi, a i ja parkiram tamo, ali bar vodim računa o hidrantima i šahtovima )
direktor":2njpnizc je napisao(la):
id*** sa motorom prosao je sigurno 40 kmh jos vice sto mu se niko nesklanja
Član 7
Izrazi upotrebljeni u ovom zakonu imaju sledeće značenje:
...
10) kolovoz je deo puta namenjen prvenstveno za kretanje vozila,
11) kolovozna traka je uzdužni deo kolovoza namenjen za saobraćaj vozila u jednom smeru,
12) saobraćajna traka je obeleženi uzdužni deo kolovozne trake namenjen za saobraćaj jedne kolone vozila,
13) biciklistička traka je saobraćajna traka namenjena isključivo za saobraćaj bicikala, mopeda i lakih tricikala,
...
26) biciklistička staza je put namenjen isključivo za kretanje bicikala,
Uporedo sa Batajničkim putem iza drvoreda Platana sporadično postoje pešačke staze mestimično zarasle u travuБорчанац wrote:. . . Батајничким друмом се већ креће велики број странаца али и наших рекреативаца. . . Не знам колика је то инвестиција, ни да ли мислите да то има смисла у општe. . .
direktor":1z71pzda je napisao(la):Nadam se da su ove odvratne stepenice privremene