savanbg":2973lk2c je napisao(la):
pazi rupa na biciklistickoj stazi duz jurija gagirine kod buvljkaka jos nije zakrpljena
Prijavio sam pre nekoliko dana taj problem putem "Gradjanininspektor" na sajtu opstine Nbg, jer samo uporan pritisak od strane više ljudi može izgleda da pokrene neke gradske službe da rade svoj posao:
"Postovani,
podnosim prijavu u vezi rupe na biciklistickoj stazi u ulici Jurija Gagarina malo pre raskrsnice sa ulicom Antifasisticke borbe kada se ide ka centru grada (kod bandere obeleze brojem 212). Rupa vec duze vreme predstavlja opasnost za sve bicikliste i one koji njom prolaze, jer pokriva celu sirinu biciklisticke staze, pa ovo ostecenje treba u sto kracem roku sanirati. Ocekujem da me obavestite o preuzetim radnjama po ovoj prijavi."
Stigao mi je danas odgovor:
"Poštovani, Vaša prijava je zavedena pod brojem III-355-5575/12 i data na rešavanje komunalnoj inspektorki Krulj Slobodanki , kontakt telefon 011/3106-806"
Zvao sam je, kaže da još nije ta prijava stigla do nje, i da će proveriti o čemu se radi, jer je tu negde kod buvljaka granica nadležnosti između nje i njenog kolege, pa je možda prijava ipak otišla njemu... :roll:
UPDATE: Dobio sam informaciju od inspektorke da pošto je biciklističke staze finansirala opština Nbg a tehnički prijem staza nije obavljen još uvek (!) nadležnost nad njima i dalje ima Direkcija za građevinsko zemljište, pa će moja prijava verovatno njima biti prosleđena, ali bez rešenja inspekcije da se oštećenje staze mora sanirati (pošto papirološki te staze i dalje nisu sređene pa samim tim ni saobraćajna inspekcija tu ne može da se meša)...