Kokos":19hzvhh6 je napisao(la):Imenjače, bilo je super. Bilo nas je dosta, šteta što je kraj sezone, da nas ubuduće bude još više. Jedino na svakom semaforu je bilo crveno. Ja sam u 29om skrenuo levo, morao sam nazad.
Da znaš da je bilo lepo. Više biciklista sam video samo na biciklijadi, a najviše što smo mi grupno vozili samoorganizovano je bilo oko 45 biciklista.
Video sam da si skrenuo, al' ja reko' da produžim sa ovima do Ade Huje, pošto u svakom slučaju, idem na tu stranu do kuće, pa koji km gore-dole nije problem.
Nego, ako nisi video, mada mislim da smo pričali o tome, baci pogled na ovu turu. Jedino što me brine je kiša, jer ako je bude ja ne idem, ali neću otkazati vožnju, pa nek' ide onaj ko hoće.
Vidimo se svakako na nekoj turi oko BG-a, ako si zainteresovan. A eto, juče vozišmo do jezera u Beloj reci (pored Ripnja) i usponi posle tog jezera su ubitačni. Nema ih puno, 2-4 zayebana uspona od po 300-400m, ali duša ti ispadne dok se popneš (svakako zeznutiji u okolini BG-a). Čak i ortak koji ima 22 zubaca napred i 34 nazad kaže da mu nije bilo svejedno dok se peo gore.
Pozdrav.