da su deltu samo jedan blok spustili dole pa da spoje deltasiti i stanicu nbg moglo bi ovako da izgleda a da se pravi jos jedan trzni centar na 300 metara vazdusne linije od usca do delte je smesno2012":3nh3udql je napisao(la):Uh da rado bi oni smenili i direktora Ž.S..i zatrpali Prokop i tunele ,i zapalili na lomači projekat "Beograd na vodi",šta bi sve oni..
Evo primera komercijalizacije stanica Gradske železnice ..Ksotiću gde si.. :kafa:
![]()
![]()
![]()
Boje su ok, samo kada bi zamenili pozicije plave i bele. Znači, bela traka preko prozora i plava vrata.Somi303":1h9k60v1 je napisao(la):Не знам да ли је одговарајућа тема, али Штадлери ће по свему судећи овако изгледати
ne verujem da bi mek otvarao na stanici al obicma prodavnica apoteka i jos tako neka prodavnica je ok mada ne verujem da ce biti tolko para da se pravi ovoliko dobra styanica ko sto ste vi napravili2012":1nb7tbfg je napisao(la):Pa i nije blizu ako bi se ceo blok formirao kao poslovni sa BAS i mnogo drugih sadrzaja,frkvencija BGVoza kao regionalnog metroa ,koji ljude iz udaljenih predgradja beograda dovodi do praga trznogcentra ili BAS je sigurno uspesna formula,uostalom mi smo na renderu dali primer koji u nasem slucaju ne mora da bude predimenzioniran i tri puta manji mall bi bio odlican,ovaj na renderu bi odgovarao za Prokop..za stanicu NBG cak i mini mall sa samo desetak radnji bi bio poslovni uspeh,od banke,poste,mini maxi,mc donalds i sl..na tom mestu sve bi bilo izdato..stanica Rakovica bi takodjer mogao da bude mini mall,Batajnica i sl.
Mi ne treba da brinemo za konkurenciju dva mola koja i nisu bas toliko blizu ,ne mozes pesice jel da..ako privatni investitor nadje svoj interes..zar mislis recimo da bi i nova BAS pored stanice NBg trebalo da bude prazan samo sa salterima ili i tu ljudi kao i susedne Nbg stanice treba da obave posao ,kupe nesto a da ne moraju da idu tri ili pet tramvajske stanice do najblizeg mola.Ja mislim da je moguca komercijalizacija stanica BGVoza u vidu nekog javno privatnog partnerstva ili sl.
Koja je ovo katastrofa,da ne poželiš da prođeš ni danju a kamoli noću,horor podzemni prolaz.Kao da je napušteno pre 20-30 godina i da niko posle toga nije ni kročio na stanicu. :notok:Гага":3prhk1pt je napisao(la):