da su deltu samo jedan blok spustili dole pa da spoje deltasiti i stanicu nbg moglo bi ovako da izgleda a da se pravi jos jedan trzni centar na 300 metara vazdusne linije od usca do delte je smesno i glupo2012":3nh3udql je napisao(la):Uh da rado bi oni smenili i direktora Ž.S..i zatrpali Prokop i tunele ,i zapalili na lomači projekat "Beograd na vodi",šta bi sve oni..
Evo primera komercijalizacije stanica Gradske železnice ..Ksotiću gde si.. :kafa:
Boje su ok, samo kada bi zamenili pozicije plave i bele. Znači, bela traka preko prozora i plava vrata.Somi303":1h9k60v1 je napisao(la):Не знам да ли је одговарајућа тема, али Штадлери ће по свему судећи овако изгледати
ne verujem da bi mek otvarao na stanici al obicma prodavnica apoteka i jos tako neka prodavnica je ok mada ne verujem da ce biti tolko para da se pravi ovoliko dobra styanica ko sto ste vi napravili mislim da ce biti dosta skromnija2012":1nb7tbfg je napisao(la):Pa i nije blizu ako bi se ceo blok formirao kao poslovni sa BAS i mnogo drugih sadrzaja,frkvencija BGVoza kao regionalnog metroa ,koji ljude iz udaljenih predgradja beograda dovodi do praga trznogcentra ili BAS je sigurno uspesna formula,uostalom mi smo na renderu dali primer koji u nasem slucaju ne mora da bude predimenzioniran i tri puta manji mall bi bio odlican,ovaj na renderu bi odgovarao za Prokop..za stanicu NBG cak i mini mall sa samo desetak radnji bi bio poslovni uspeh,od banke,poste,mini maxi,mc donalds i sl..na tom mestu sve bi bilo izdato..stanica Rakovica bi takodjer mogao da bude mini mall,Batajnica i sl.
Mi ne treba da brinemo za konkurenciju dva mola koja i nisu bas toliko blizu ,ne mozes pesice jel da..ako privatni investitor nadje svoj interes..zar mislis recimo da bi i nova BAS pored stanice NBg trebalo da bude prazan samo sa salterima ili i tu ljudi kao i susedne Nbg stanice treba da obave posao ,kupe nesto a da ne moraju da idu tri ili pet tramvajske stanice do najblizeg mola.Ja mislim da je moguca komercijalizacija stanica BGVoza u vidu nekog javno privatnog partnerstva ili sl.
Koja je ovo katastrofa,da ne poželiš da prođeš ni danju a kamoli noću,horor podzemni prolaz.Kao da je napušteno pre 20-30 godina i da niko posle toga nije ni kročio na stanicu. :notok:Гага":3prhk1pt je napisao(la):