Pa i nije blizu ako bi se ceo blok formirao kao poslovni sa BAS i mnogo drugih sadrzaja,frkvencija BGVoza kao regionalnog metroa ,koji ljude iz udaljenih predgradja beograda dovodi do praga trznogcentra ili BAS je sigurno uspesna formula,uostalom mi smo na renderu dali primer koji u nasem slucaju ne mora da bude predimenzioniran i tri puta manji mall bi bio odlican,ovaj na renderu bi odgovarao za Prokop..za stanicu NBG cak i mini mall  sa samo desetak radnji bi bio poslovni uspeh,od banke,poste,mini maxi,mc donalds i sl..na tom mestu sve bi bilo izdato..stanica Rakovica bi takodjer mogao da bude mini mall,Batajnica i sl.
 Mi ne treba da brinemo za konkurenciju dva mola koja i nisu bas toliko blizu ,ne mozes pesice jel da..ako privatni investitor nadje svoj interes..zar mislis recimo da bi i nova BAS pored stanice NBg trebalo da bude prazan samo sa salterima  ili i tu ljudi kao i susedne Nbg stanice treba da obave posao ,kupe nesto a da ne moraju da idu tri ili pet tramvajske stanice do najblizeg mola.Ja mislim da je moguca komercijalizacija stanica BGVoza u vidu nekog javno privatnog partnerstva ili sl.