Mene je stvarno "zapanjila" (ironija) vest da su vozovi, pa čak i besplatni, potpuno prazni.. I sad pričaju kako "verovatno" građani ne veruju da su ovi vozovi tačni... Kako se malo ne osvrnete, i ne vidite da nije to u pitanju, nego su vam građani NEOBAVEŠTENI!!! NIKO kome sam rekao za ovo (a pogotovo od studenata arhitekture) nije znao... Sečam se 1. septembra kad je bilo na vestim na studiuB, čekao sam da se pojavi vest na tvB92 i B92.net... NIŠTA... Tek sad mislim da su nešto počeli da se bave tom temom..
Ali aj da ne krivimo medije (samo).. Kao da naše vlasti rade sa mozgovima iz 19 veka... Nek se malo modernizuju, i nek razmišljaju malo drugačije.. Neće da se reklamiraju.. Vi kažete flajeri, bilbordi... Ali postoji i najkorisnija stvar današnjeg sveta koji svi vole samo da kritikuju... A ona se zove Facebook! Besplatno je, a niko te ne tera ako oćeš da se reklamiraš, dostupnost informacijama neverovatna, lakoća za obradom i uređivanjem prosta... Pogledajte samo Amerikance.. Član sam NASA-ine grupe na fejsu i to je grupa koja se aktivno updatuje, postavljaju slike, dobijaju obaveštenja, najavljuju dešavanja, postavljaju pitanja (i na postavljena pitanja dobijaju odgovori)... Neverovatna stvar... A vidite Beovoz.. Grupa "Beovoz" na fejsu ima čitavih 2 člana!!! Beogradski metro grupa ima 2 komada, od toga u jednoj 11 članova u drugoj 9 (ako se ne varam) A da postoji prava grupa, mogli bi da se posmatraju svi procesi u novim izgradnjama obaveštenja linija, postavljaju pitanja , da su ljudi svesni da postoji uopšte tako nešto i da se nešto radi...
Generalno odnosi sa građanima su katastrofalni (ne samo u železnici)
Sad sam se malkice suviše počeo da se**m. Al moram da krenem od nečega..