lukander01
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 12.03.2021.
- Pohvaljen
- 1.418
Ako kola mogu da prodju necijom ulicom, nema nikakva prava da se buni protiv bilo kakve sinske buke.
Problem je što je Srbija automobilska nacija, ovde se automobil ceni više nego čovek.Ako kola mogu da prodju necijom ulicom, nema nikakva prava da se buni protiv bilo kakve sinske buke.
Kako zašto , pa zbog teretnog transporta.Da, bliže su pruzi one zgrade na Strelištu, nego što bi bila i Tamiš kapija.
Ne, ali ako smo 1936. na jednokolosečnoj pruzi kojom su saobraćale parnjače imali 60 vozova dnevno u Pančevu, i ako se do Bg-a čak i tada stizalo za pola sata, ne kapiram zašto su uopšte i radili drugi kolosek, plaćali 80 miliona prugu koja je 5 godina zvrjala prazna, kad mi nikada više nećemo dostići toliki broj vozova dnevno... Još kad se izgradi most kod Vinče i teretni saobraćaj tuda preusmeri, jednokolosečna pruga od Pančeva do Pančevačkog mosta bi onda ostala samo za putnički saobraćaj i komotno mogla da zadovolji potrebe.
Ali možda ja nešto ne kapiram.
Klasičan senzacionalizam u vezi sa nečime što se znalo i unapred."Fenomenalna" vest o povratku voza za Pančevo zapravo je jedno veliko i skupo razočaranje
Voz iz Pančeva do Beograda počeo je da saobraća prošle nedelje, nakon što su se Pančevci pobunili zbog paprenih cena autobuskih karata jedinog prevoznika Pantransporta. Nakon više od deset godina bez voza, prerano radovanje se ubrzo pretvorilo u još jedno razočaranje. "Panvoz" se nije proslavio...nova.rs
Što dalje to bolje, moto je mnogih gradova Severne Amerike oslonjenih na P&R (poput Toronta s GO-Transitom). Organizuješ prevoz da ne bi prdnuo bez kola. Samo nek tako nastave pa će BG:Voz smetati i u Ovči, a autobus biti proteran sa ulica da bi se kolima vozilo do Reve.Pančevački "silazak na reku" se desio pre 40 godina, kada je, (rekao bih, nepotrebno), uklonjena pruga od Stanice Vojlovica do stanice u centru grada, na obali Tamiša. Evo kako priobalje na mestu nekadašnje pruge danas izgleda:
Nekada je i Glavna autobuska stanica bila pored ove železničke stanice na Tamišu, posle je preseljena tamo gde je danas, ali uskoro treba da počne njena selidba na periferiju, tako da ćemo imati Glavnu autobusku i sve železničke stanice daleko od centra grada.
Какви плитки изговори. А реалност је да СВ тим терминима има слободне гарнитуре.Oglasio se Grad Pančevo o novom vozu za Beograd: Imaju jednu dobru i jednu lošu vest za putnike
Grad Pančevo je nakon 12 godina ponovo dobio voz koji saobraća do Beograda - "Panvoz". Ipak, kako je naš portal pisao voz ima malo dnevnih termina polazaka, a cena karte ne predstavlja veliko olakšanje za žitelje grada nadomak Beograda, koji godinama trpe teror paprenih cena jedinog prevoznika...nova.rs
Nadam se da glasaš za Vesića od 2016. godine jer od tada vrti istu ploču.Bravo, Vesiću, srce moje pametno
Ima da glasam za Vesaru, majke mi.
A kako ide plaćanje za voz između Beograda i Požarevca, Beograda i Niša, itd? Za svaku liniju u unutrašnjem saobraćaju moraju da plate gradovi-odredišta?Проблем је у плаћању. БГ неће да плаћа за ПА, ПА неће да плаћа уопште због Пантранспорта.