milanche
Advanced
- Učlanjen(a)
- 28.05.2011.
- Pohvaljen
- 4.860
Mi definitivno imamo drugacije vidjenje ko je taj sto rusi sistem. Da li je to onaj sto trazi da se u njegovom - drzavnom- preduzecu uvede red? Da li je to onaj koji trazi da drzavno preduzece posluje po zakonu? Da li je to onaj koji ukazuje na zloupotrebe i mahinacije drzavnog preduzeca kojeg svi mi placamo? Ja to ne bih rekao. Pritom, niko od njih nije odmah izasao na prugu, vec posle meseci strajkovanja u krugu svog preduzeca. Ti koji izlaze da blokiraju put ili prugu, uglavnom to rade iz ocaja i beznadja, i to vide kao poslednju sansu. Po meni je mnogo manja steta 5 dana biti bez bg:voza nego cutati i nemo posmatrati kako se sistem rusi, bez i jedne reci. Na kraju, zasto sto nema odrzavanja dodatno i ti placas tragac, kroz naknadna ciscenja, a to je samo vrh ledenog brega. Ja za takve proteste imam razumevanja i ne mogu da budem ravnodusan prema svim tim ljudima koji se bore za dobro svojih a ujedno drzavnnih preduzeca, i smatram da oni nisu ti koji ruse sistem.
Sa druge strane nemam razumevanje kada taksisti strajkuju i blokiraju grad, i pritiv su uvodjenja fiskalnih kasa i bilo kakvog reda, jer to nije drzavni interes vec iskljucivo njih licni. Toliko o ovoj temi, vec je debeli off
Sa druge strane nemam razumevanje kada taksisti strajkuju i blokiraju grad, i pritiv su uvodjenja fiskalnih kasa i bilo kakvog reda, jer to nije drzavni interes vec iskljucivo njih licni. Toliko o ovoj temi, vec je debeli off