Доста дуго већ пратим писања на овом форуму али сам се тек сада регистровао и ево имам једно питање,додуше нисам сигуран да ли је неко већ писао на ту тему али на неких 30 страница ове теме колико сам ја читао нисам нашао објашњење....Наиме желим да питам,а надам се да нећу тиме навући неко пљување,јер тек од скоро сам се заинтересовао за БГ железницу,занима ме дакле у кратким цртама зашто не би било добро да се постојећи железнички чвор надогради,тј да се изгради још неколико тунела у више праваца који би водили до неких конкретних локација,и да се тренутно батали идеја метроа,јер је евидентно да овај данашњи пројекат неће донети ништа ново и спектакуларно.....вероватно гомила вас може то да ми објасни,па би замолио бар неког кога не мрзи.Јер гледано из мог угла,то није неизводљиво а и видео сам да је још некоме пала на памет идеја о изградњи тунела до трга републике,моја идеја би била можда изградња тунела до врха Устаничке.....поздрав и надам се да ће се неко исцимати да ми одговори.... :kafa: