Prijatno sam se iznenadio kada sam nakon rekonstrukcije ovih šina u Novi Sad čak stigao TAČNO (ali naglašavam "tačno") u minut. Nije mi se to nikada desilo. Dok je rekonstrukcija bila u toku, voz je kasnio oko 90 minuta.
Rekao bih da ove dve stvari teško da mogu istovremeno.. neće imati gde da ubrza toliko..Kokos":26hx8623 je napisao(la):Da li je istina da će se po završetku rekonstrukcije pruge u Zemunu ili u skorije vreme, brzina voza povećati na preko 100 km/h,
Kada se planira izgradnja stanica Kamendin u Zemun polju i Altina (Plavi Horizonti)?
да се није Тадић са неком страном делегацијом возио тим возом па да им покаже како су наши визови тачни?jlaki":ekb38wzh je napisao(la):Prijatno sam se iznenadio kada sam nakon rekonstrukcije ovih šina u Novi Sad čak stigao TAČNO (ali naglašavam "tačno") u minut. Nije mi se to nikada desilo. Dok je rekonstrukcija bila u toku, voz je kasnio oko 90 minuta.
Automatizovano ili vozač najavljuje?MaRkOs":3jr0jvaa je napisao(la):I uveli su zvucno obavestavanje stanica. :kk:
Ovo jako, jako dobra vest,još samo i da se realizuje....No1":2kmiz353 je napisao(la):SVETSKA BANKA ZAINTERESOVANA ZA ULAGANJE U SRBIJU
Beograd - Predstavnici Svetske banke izrazili su juče zainteresovanost te finasijske institucije za ulaganje u infrastrukturne projekte u Srbiji, a posebno u oblast saobraćaja. SB je pokazala interesovanje za sistem upravljanja saobraćajem u Beogradu koji bi obuhvatao upravljanje sistemom semafora, javnog prevoza i parking mesta sa ciljem poboljšanja prevoza za 30 odsto, navodi se u saopštenju Skupštine grada Beograda nakon sastanka predstavnika Svetske banke i predsednika Skupštine grada Milorada Perovića.Razgovarano je i o saradnji u projektu Beovoza, odnosno ulaganju u revitalizaciju šinskog sistema, stajališta, nabavku novih vozila i sistema prodaje karata, kao i o rešavanju šinskog sistema prevoza u gradu u celini. Nastavak razgovora i konkretizacija dogovora najavljeni su za sledeću nedelju. Beta
Danas
Nisam 100% siguran. Prvo mi je delovalo automatizovano ali izgleda pre ovo drugo. Danas sam se vozio u drugoj kompoziciji i nije bilo najavljivanja.praguc":1qxn3h9m je napisao(la):Automatizovano ili vozač najavljuje?MaRkOs":1qxn3h9m je napisao(la):I uveli su zvucno obavestavanje stanica. :kk: