RockerSVK
Higher intermediate
Скидање возила са 73ке не долази у обзир, на линији траје већ дуго криза са огромним бројем путника а врхнунац представљају солаћи од приватника на тако попуњеној линији...
Pa to bi podrazumevalo uvođenje linije 73L: Zemun (Gornji grad) - Blok 45. To je već sada potrebno.mekbejn":hlt7mtce je napisao(la):Off:
I samo da dodam za drugare koji su navalili da se smanji broj buseva na 73 da je to često i jedina linija koja povezuje Zemun / S. Merkator sa blokovima kroz O. Brigada. Ali svejedno, kao što kaže Boca (Kovinac?) siledžijski bi bilo uraditi tako nešto, bar za sada.
Zamolićemo Patrijarha da apeluje na Đilasa da se info sistem nabavi,tj L1 BGV uvode Evropski standardi ako ne odmah barem da čujemo kada!:kafa: Isto važi za ujednačavanje visine platformi,nabavke novih vozova,izgradnju stanica..šta god da se radi moraju se primenjivati Evropski standardi..MaRkOs":1hyf1a6c je napisao(la):Ne znam kad ce vise da prorade elektronske table sa satnicama prolaska na NBG i Tosinom Bunarom?! Sta su ih stavljali onda koji djavo :bash:
Slazem se, mi se zapravo zalazemo za "Beobuild Standard" poznatiji kao BeSМатеја Бељан":38txkjyo je napisao(la):Ne EVROPSKI nego ono što mi smatramo najboljim, na osnovu japanskih, evropsih, američkih, bugarskih kakvihgod iskustava.
Sigurno da bi to bilo korisno, ali pitanje koliko bi to izdrzalo pored nasih mladih sugradjana )Александар":39ddt4zi je napisao(la):Ja sam o ovome već pisao. Smatram da bi bilo jako korisno kada bi se na ulasku u stanicu Karađorđev park, zatim kod Vuka blizu stanice tramvaja pa i na ostalim BG:Voz stajalištima u blizini autobuskih stajališta postavili info displeji, tako da putnici uoče te linije, možda čak i iz autobusa i tramvaja.
Na njima bi pisalo:
[code:1:dc3fe18e65]Pančevački most 3 min
Batajnica 10 min[/code:1:dc3fe18e65]
Ne samo da bi bilo korisno, već bi praktično popularizovalo upotrebu BG:Voza.
Do kraja godine se očeuje postavljanje infodispleja, za početak 10 komada u gradu. Ako stalno tako budemo razmišljali onda nam nema napretka. Moraju se preduzeti mere ukoliko se uoče problemi navedenog tipa.Riske":1l06j5eh je napisao(la):Sigurno da bi to bilo korisno, ali pitanje koliko bi to izdrzalo pored nasih mladih sugradjana )
+1 за ову тврдњу. Мени је ова демагогија са Европом и свим око тога кидала живце у Словачкој деведесетих, а сада морам те исте будалаштине слушати на српској страни. А реалне кораке свих тих европских стандарда никако да видимо.Матеја Бељан":2n7q9qbw je napisao(la):Ne EVROPSKI nego ono što mi smatramo najboljim, na osnovu japanskih, evropsih, američkih, bugarskih kakvihgod iskustava. Puna su nam usta Evrope i evropskih standarda a ništa da uradimo
Slazem sa tobom, trebalo bi uraditi, ako se desi tako nesto, kao sa novim trolama sto je bilo, kada je Djilas odmah na tvu pljuvao po divljacima i tako ih nazivao, od tada mislim da nijedna trola nije bila ostecena.... Ipak javna prozivka mislim da pali kod nas koliko tolikoАлександар":mpgeuaay je napisao(la):Do kraja godine se očeuje postavljanje infodispleja, za početak 10 komada u gradu. Ako stalno tako budemo razmišljali onda nam nema napretka. Moraju se preduzeti mere ukoliko se uoče problemi navedenog tipa.Riske":mpgeuaay je napisao(la):Sigurno da bi to bilo korisno, ali pitanje koliko bi to izdrzalo pored nasih mladih sugradjana )
http://www.slobodnadalmacija.hr/Portals/0/images/2010-06-05/Split/STANICA_PROMET-310510.1.jpg
Pa hteli ili ne živimo u Evropi,Japanske standarde za železnicu a od skora i Kineske teško ćemo dostići, zato Evropski su srednje poželjno rešenje..a kada govorimo o tome šta su to Evropski standardi,ja mislim pre svega na nivo usluga na stanicama,dostupnost invalidima,tople čekaonice na perifernim stanicama,info sistem,toaleti,klimatizovani vozovi..jer ovo što sada vidimo na L1 nije na Evropskom nivou usluga,od pristupa stanicama(ulazi zatrpani udžericama),neobeleženi ulazi(Vukov spomenik i druge)pored ulaza nema oznaka sistema kao linija,ne rade vestibili,neujednačenost platformi,obezbeđenja i puno drugih stvari...dakle šta su to Evropski standardi ..?,zapravo želimo BGV da pruži uslugu na nivo standardnog S-Bahna,Belina,Beča,Pariza..ne može preko noći ali treba da se radi stalno na unapređenju Gradske Železnice da bi dobili uslugu koja se smatra normalnom u navedenim sistemima Evrope..:kafa:RockerSVK":17rt65i3 je napisao(la):+1 за ову тврдњу. Мени је ова демагогија са Европом и свим око тога кидала живце у Словачкој деведесетих, а сада морам те исте будалаштине слушати на српској страни. А реалне кораке свих тих европских стандарда никако да видимо.Матеја Бељан":17rt65i3 je napisao(la):Ne EVROPSKI nego ono što mi smatramo najboljim, na osnovu japanskih, evropsih, američkih, bugarskih kakvihgod iskustava. Puna su nam usta Evrope i evropskih standarda a ništa da uradimo