Faze B i C su besmislene. Kuda to vode? Bolje da brod ide sa Dorćola za Krnjaču.
Naravno, a takav potez bi vratio obalu građanima. To ruglo nek presele dalje od keja.Само би онда морали да рашчисте сплавове.
Ja mislim da rečni vid javnog gradskog prevoza nikad i nije shvatan ozbiljno. Ako linije dobro ne povežeš sa obližnjim lokacijama pešačkim vezama i javnim prevozom (osim najkraćih staza na većim uzbrdicama i eskalatorom, liftom ili alternativnim vidovima prevoza poput uspinjače ili žičare do ostalih vidova javnog prevoza ukoliko isti nisu u blizini), ta nepovezanost sprečila bi potencijalne korisnike da ih koriste na kratkim relacijama (prosečna vožnja jedna-dve stanice), dok bi za prespore dugačke vožnje bili zainteresovani samo turisti u letnjoj sezoni. Na taj način ti praktrično pretvaraš sistem u turističku atrakciju, što u drugim gradovima nije slučaj (koristi se svakodnevno kao i bilo koji podsistem JGP). Osim toga, kada linija prati jednu obalu obesmišljava se uloga rečnog prevoza kao prečice bez kruženja preko udaljenih mostova iako bi baš na taj način spori hidrobusi u beogradskim uslovima bili najracionalnije iskorišćeni. Sa druge strane ignorišemo prednost brzih hidrobusa/trajekata do prigradskih mesta. Imamo reke, čak i uređene obale pogodne za pristaništa pontonskog tipa ali previše se oslanjamo na autobus koji može biti samo jedna karika u lancu javnog prevoza, baš kao i rečni transport - hidrobus i trajekt.Meni je komicno kako naprdnjaci ne odustaju od ove zamisli iako je nekoliko prethodnih iteracija ove ideje proslo tj. skoncalo zalosno do nikako.
Beton hala hvata Kališ, ali maši grad. Kod nje već imaš tramvajsko stajalište, a planirana je i žičara koja bi hvatala i MSU, dok kod Fruškogorske udaljene 300m uzvodno nije ništa (stajalište južno od mosta ka Hercegovačkoj, sve je nepovezano), iako gravitira Zelenom i Topličinom Vencu. Tu može neki natkriveni eskalator ili uspinjača do Pop Lukine jer postojeći bici lift nije adekvatan (niti je staza na mostu dovoljno široka za veći obim pešačkog saobraćaja).Kod beton hale je prilaz Kalemegdanu.
Mislim da su najbolja opcija i Beton hala, i kod Muzeja savremene umetnosti
Има пројеката за које мислим да су потпуно неодрживи као расписивање набавке за базене од 90 милиона евра за четири базена, набавка за речни превоз од 400 милиона евра у следећих осам година, а не постоје станице нити студија изводљивости. Не можете да кроз један добар пројекат као што је „смарт сити” провлачите ствари и правите трошкове против којих су били многи секретаријати који ми се сад жале да им је то наметнуто и то ћемо све да испитамо. Јер као што постоје политичке заслуге постоји и одговорност која мора да буде и морална, и политичка, и кривична. Ја нећу ни од чега да бежим као што сам и сам спреман да сносим одговорност – рекао је Шапић.
Ајде све, али ватерполиста против изградње базена, наредили му да смањи трошкове, па је отприлике изабрао два пројекта са великим цифрама.![]()
Шапић: Направићу платформу захваљујући којој ће Градска управа бити још ефикаснија
Градоначелник Београда Александар Шапић подсетио је да је највећа магистралнаwww.beograd.rs
Mislim da Sapic nije upoznat sa recnim prevozom ,i to ni manje ,ni vise nego u Nemackoj.![]()
Šapić: Neće biti projekta rečnog javnog prevoza u Beogradu
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da grad pod njegovim vođstvom neće nastaviti projekat "rečnog javnog prevoza", koji je najavila prethodna administracija.www.danas.rs
Ne mora da bude rampa, postoje elegantna rešenja za svaku obalu. Npr. zalepiš hidrauličnu platformu uz kej, bus se naveze na istu, ona ga spusti u vodu...Па у Земуну постоји рампа, тј. више њих и следећа низ Дунав је код базена 25. мајAли је на Сави другачија ситуација.