Godinu i mesec dana smo ziveli kao podstanari u potpuno novom stanu jednog od tih “malih investitora”. Kada samo pomislim da smo u vreme odlucivanja gde kupiti stan, u jednom momentu pomislili na taj stan! Na srecu, isprecile se neke okolnosti, zakasnismo, i onda uplatismo Belvil. Sto rece zena ciji je stan u pitanju –i koja ga evo sada prodaje- Bog vas je sacuvao. Kako da se covek ne prevari>! Zgradica lepa, tri sprata i PTK, roze boje, lepe terasice, parket fe-no-me-na-lan, sjaji ko staklo…grejanje na gas. Samo posle mesec dana, investitor iskljucuje mobilni telefon, da ne slusa “gluposti” o tome da voda prodire oko svih prozora, memla u sobama, u hodniku zgrade, lazne brojke u ugovoru tako da se umanjuje suma vracenog PDV-a, trafo stanica nije primljena pa on sam isporucuje racune za utrosenu struju (pritom od te iste struje gradi novu zgradu pored ove), od garaza napravljeni nazovi stanovi ukopani u brdo, podzemna garaza ostavljena da zjapi nedovrsena, neprekidno vas neko tera da pomerate auto, ujutro, uvece, nema meste za sve, ulica uska da se dva auta ne mogu mimoici, nema kontejnera za smece….sta vise reci. A da, o fiksnom telefonu nema govora ni u bliskoj buducnosti. O kakvom pogledu u buducnost onaj govori? Ne bih da polemisem, ali mi se cini da je mrznja prema Miskovicu ovde odigrala ulogu. Price o brzoj, nekvalitetnoj gradnji, sklepao, uvalio, prevario…rapadaju se spratovi. Kome se ne svidja Belvil, neka ne kupuje tu ili neka proda ako je vec kupio. Jedino sto B67 traba da uradi jeste da ljudima kaze istinu o tome zasto se ne useljavaju u svoje potpuno uredjene stanove. Prepravljaju se veliki stanovi u svakoj zgradi, od 4. sprata na vise. Mozete i sami da vidite pesak, ciglu, blokove i mesalice ispred svake zgrade. To je jedini razlog. Zelim sto pre da stignu moje komsije. Nadam se da cemo lepo i srecno ziveti ovde.