Seboj ima najveci broj lokal patrijota,vidim ko ce biti glavna zgrada u Bellvilu :lol:šebojac":1zyr3m8l je napisao(la):@Sebojac
zbunio si me. Gledam, čitam i ne verujem. A onda vidim da je veliko S na početku nick-a.
Slazem se u potpunosti...da li ima neko neka iskustva s udruzenjem?shmeksi":1ia5lp7f je napisao(la):@Vukvuki
kakvo crno cepidlačenje, pa ti si platila stan i imaš puno pravo da tražiš da oni ispoštuju svaku tačku koja u ugovoru piše.
Možda ovo lupam, ali da li ste razmišljali da se obratite udruženju za zaštitu potrošača (da li je kupovina stanova uopšte u njihovoj oblasti zanimanja). Bilo bi stvarno zgodno da nađete advokata iz ove oblasti koji bi predstavljao sve oštećene stanare ovog naselja, ali je prvo i najvažnije da tačno utvrdite koji su vaši zahtevi.
da li to znaci da kamere pokrivaju samo podzemne garaze, a ne i unutrasnjost naselja?Cobretti":2r9wgut6 je napisao(la):Jedan lift u zgradi je vec sav razbucan, pre dva dana je bio kao nov, ali za to ne treba kriviti, Belvill, vec stanare...
Mogu misliti na sta ce da lici kad se malo vise ljudi useli.
Ako budem u prolazu slikacu "igraliste" i okaciti.
Bojim se, sta ce da urade ako im se odrese ruke, ovo naselje je zlatna koka, ne bi onako na foru ona ovlascenje za adaptacije poturali, ima dosta zajednickih tehnickih prostorija u podrumu, ko zna sta im je sve u planu.
Cekirao sam i sobicu sa kamerama u podzemnim garazama, to bar deluje profesionalno.
"markan":3tztc2lv je napisao(la):"...Najveci problem u jorgovanu je sto se tamo uveliko gradi.Naime oni sve od 4-og sprata pa navise prave 2 stana od jednog velikog.Znaci buka ,lupanje etc.Druga stvar ko im je dao dozvolu da prekrajaju zgradu, koliko ce to trajati ...Na insistiranje moje sestra kako to mogu da rade odgovor jr bio da se to radi unutra i da ne menja izgled zgrade...
Sto se Seboja tice vidite i sami.Onoliko paleta keramickih plocica znaci samo jedno a to je da ce i tamo da prave 2 stana od jednog.(Ovo samo pretpostavljam,za jorgovan znam)