Malo potpitanje, sta treba u MUP da se uradi upis nove adrese u cip LK, i jel moze blio koji MUP ?verado":mfzlqs5f je napisao(la):Poreske obaveze nemas dok ne dobijes kljuceve i ne potpises zapisnik o primopredaji. Onda ides u poresku upravu sa ugovorom,aneksom,primopredajnim zapisnikom i licnom kartom i prijavljujes porez na imovinu. Obavezno pre toga prijavi se na tu novu adresu jer ces dobiti umanjenje poreza (koji nije mali obzirom da ti je zgrada nova i bez amortizacije) od 40% i jos 10% na svakog clana domacinstva ali maksimalno do 70%. Ja sam to uradila ( konacno se isplatila licna karta sa cipom )
Ne zelim da zvucim maliciozno ali rekao sam vam da ce tako biti...Ipak se zna ko je glavni u ovoj zemlji.slamarica":hlebq7s7 je napisao(la):Koja ispala nista od BG hronike...
Nije mi samo jasno zasto su kada sam ih kontaktirala rekli da su zainteresovani!!!!vucko":218sbeid je napisao(la):Ne zelim da zvucim maliciozno ali rekao sam vam da ce tako biti...Ipak se zna ko je glavni u ovoj zemlji.slamarica":218sbeid je napisao(la):Koja ispala nista od BG hronike...
Ne radi se o njima licno vec o uredniku,kad su kod nas napravili reportazu cak su i potpisali peticiju novinar i ekipa koja je bila sa njime i rekli su da nas podrzavaju u potpunosti.Ali je problem urednistvo RTS-a koje ne pusta nijedan prelog koji kritikuje bilo koji od miskovicevih lopovluka(m sam napisao namerno malim slovom).Ko zna koliko je takvih priloga zadrzano da se ne pusti jer smetaju nekome ko je povezan,prosto nam ne daju da se povezemo jer bi tako sve to rade isplivalo na povrsinu.Maja_F":28h6mtvp je napisao(la):Nije mi samo jasno zasto su kada sam ih kontaktirala rekli da su zainteresovani!!!!vucko":28h6mtvp je napisao(la):Ne zelim da zvucim maliciozno ali rekao sam vam da ce tako biti...Ipak se zna ko je glavni u ovoj zemlji.slamarica":28h6mtvp je napisao(la):Koja ispala nista od BG hronike...
Sramota stvarno!
THXverado":x5se1d67 je napisao(la):Cobretti,
u bilo kom MUP-u mozes da promenis adresu i sve sto je potrebno je original ugovora o kupoprodaji na uvid,fotokopiju istog tog ugovora,obrazac koji ti popune na salteru za obavestenja i to ti naplate 150 dinara i naravno licna karta. A da placas i taksu od 200 dinara.
Inace sad sam bila u naselju ciljano da vidim to igraliste ispred ciklame i cinio mi se da igraliste stoji ispred 9v. Ili nisu jos poceli sa rusenjem ili ce biti stvarno kako ciklamica kaze manji deo ide na bastu (bas da i ne idem u taj kafic). Pitala sam i jednog radnika obezbedjenja sta to oni obezbedjuju kad se sinoc desilo ubistvo u bloku 67 a on kaze da to nije bilo ovde u naselju nego kod hotela holidej in i u pitanju je neki rom iz romskog naselja odmah pored hotela
Ja sam uzeo stan u Ruži i takođe nemam značajnijih primedbi. Da je moglo bolje, svakako da jeste, ali da je toliko loše - ne mogu da se složim.šegirl":310vugbr je napisao(la):Zaboravila sam da dodam.
Pricala sam sa par ljudi koji su uzeli stanove u zgradama Krin, Lala, Suncokret, Mimoza..Svi su zadovoljni. Ne kazem prezadovoljni, ima sitnijih propusta kao sto su fuge u kupatilu, sims kod prozora, ogreban parket...ali nista sto se inace ne moze zateci i kod drugih izvodjaca. Njihova primedba je i kasnjenje na zalbe na koje bi trebalo da se reaguje u roku od 3 dana.
.
Nema potrebe za slanjem na mejl, slobodno okači ovde na forum kako svi mogu to da vide, a najbolje je da za kačenje fotki koristiš www.tinypic.comciklamica":12zuvtm3 je napisao(la):@ shmeksi
Naravno da postoje fotografije igrališta u izvornom obliku, onako kako ga je projektovao arhitekta, napravljene u avgustu i vrlo rado ću vam ih proslediti ako mi pošaljete email