Ovim putem želimo da Vas obavestimo da su u zgradi Ciklama u naselju Belville u toku završni radovi i da se Vaš stan nalazi u finalnoj fazi.
Kompanija Blok 67 Associates, kao investitor kompleksa, uložila je maksimalne napore da radovi budu završeni do 31. 12. 2009. ali, nažalost, usled usporene primopredaja objekata posle Univerzijade i velikog obima potrebnih radova, taj rok je morao biti pomeren.
Ovom prilikom Vas obaveštavamo da je planirani rok za završetak radova 28. februar tekuće godine. O tačnom terminu useljenja bićete blagovremeno obavešteni.
Uz izvinjenje što je zbog nepredviđenih okolnosti prvobitni rok morao biti korigovan, verujemo da ćete po preuzimanju stana biti zadovoljni kvalitetom izvedenih radova i da ćete istinski uživati kao stanar Vašeg i našeg Belville-a.
S poštovanjem,
Vaš Belville
Miloš Vavan
Savetnik prodavac
Blok 67 Associates
Prodajni paviljon
Jurija Gagarina bb
11070 Novi Beograd
Tel. +381 11 209 07 70
Mob. +381 65 324 28 27
E-mail:
milos.vavan@blok-67.com
DA LI SHVATATE DA MORAMO ZAJEDNICKI DA TUZIMO BLOK 67 JER JE TO JEDINI NACIN DA OSTVARIMO NASA PRAVA IZ UGOVORA!
STA PISE U OVOM GLUPOM OBJASNJENJU!!!!!!!!! PLANIRANI ZAVRSETAK RADOVA JE 28.02. NA MOJE PITANJE SAVETNIKU DA LI TO ZNACI I USELJENJE REKAO JE NE!!!!!!!!!
NA MOJE PITANJE DA LI TO ZNACI USELJENJE DO 28.02.2011.!!!!! REKAO JE NEZNAM!!!!
NA MOJE PITANJE DA LI PLANIRAJU DA NADOKNADE NEPOSTOVANJE UGOVORA,REKAO JE NE!!!!!!!!
NA MOJE PITANJE DA LI MOGU DA VIDIM STAN I DA PREMERIM NESTO REKAO JE NE JOS UVEK!!!!!!!!
NA MOJE PITANJE ZASTO MI JE DAO SVE ODRECNE ODGOVORE,REKAO JE NE ZNAM!!
LJUDI JA VISE NE CEKAM IDEM KOD ADVOKATA DA IH TUZIM!
POZIVAM SVE STANARE NEUSELJENIH ZGRADA DA URADIMO TO ZAJEDNO(100 KUPACAX100E=10.000,00E) !!!!
DOBICEMO NAJBOLJEG ADVOKATA,DOBICEMO NA TEZINI,DOBICEMO SVE STO NAM PRIPADA UGOVOROM I DOBICEMO PENALE ZA DANE KASNJENJA!!!!
POZIVAM SVE DA MI SE JAVE I DA OVO URADIMO ZAJEDNO(MI SMO I KOMSIJE NA KRAJU KRAJEVA)!!!!!!!!!!!!!!!