goxyz":23wllmrn je napisao(la):
Nadzor koji je trebao da kontrolise gradnju i ugradnju opreme nije radio svoj posao kako treba i verovatno u "dogovoru" pravio ogromne propuste tako da je ugradjivan parket sa zizkom, moleraj lose odradjen, ... da ne nabrajam.
Nadzor je kriv sto nam se ovo dogadja jer da su gospoda iz "MACE " radili svoj posao ne bi se sve ovo dogadilo ali posto ih placa miskovic mozete misliti sta je onda nadzor radio pustao je sve i lose i dobro odradjeno da bi se sto jeftinije izgradilo naravno i oni su bili dobro placeni.
Toliko o referencama "MACE" kada vidite da se hvale gde su ucestvovali znajte i kako su vrsli nadzor KATASTROFA.
Ne lupetaj kad nemaš pojma.
Parket je imao sertifikate, kao i sve ostalo što se ugrađivalo. Kada i gde je žižak ušao u parket neće se nikada saznati.
Mace je još u avgustu prošle godine dao predlog investitoru da se parket zameni, što klagenfurtski hitler jugend menadžment nije prihvatio.
Do sada sam te zaobilazio, ali si prekardašio, pa aj da ti nama objasniš koji si ti slučaj :
Da vas upozorim da obratite paznju kada budete preuzimali kljuceve i potpisivali zapisnik da to nikako neucinite ako stan ne bude uradjem po standardima i ugovoru. Za to ce vam trebati gradjevinski vestak da proceni jer se svi mi malo razumemo. posle je kasno i procicete golgotu kao i ja ili morati da iz svog dzepa (a to nije malo ) sredite sve sto treba od moleraja, parketa, stolarije, ... nista nije dobro uradjeno.
Jako su stedeli na materijalu (verovatno ga krali) pa su mnogo lose izvedeni molerski radovi kao i ostali sto ce te videti tek kada se uselite jer na blic sve je nasminkano a kvalitet je uzasan, keramika bugarska kao i sanitarija dok u ugovoru pise italijanska.
Ne mogu vam opisati koliko se kajem sto sam kupio stan u Belvilu zgradi koja je uzasno nadogradjena i u kojoj se jos uvek izvode gradjevinski radovi za koje nemaju dozvole i niko im nista nemoze. Savetujte sve koji pomisle da kupe stan da se neuvaljuju jer izlaza iz ovoga gliba nema.
Prodati su nam stanovi po neverovatno visokoj ceni a loseg kvaliteta a pri tom i nadogradjene zgrade kao u vreme SPO kada su kuce nicale po zgradama i raskrsnicama.
Cena je previsoka a to treba da zahvalimo marketingu koji je usposno vodjen i preko agencija za prodaju stanova i novinara koji su uspeli da prevare 500stotinak kupaca da je to realnost pa umesto da smo placali 1000-12000 realnih oni su kada svuda u svetu padala cena ovde uspeli da nas zavaraju da je cena mala. Ovde se sve namesta d abi se narod prevario od licitacija, tendera, privatizacija, igre na srecu, sve pa tako i ova prevara sa ovim naseljem. Takva nam je vlast koja nikada nije stitila svoj narod vec ga je uvek zrtvovala i pljackala. Zato da upozorimo neke druge da se nepredju kao i mi.
ZAOBIDJITE BELVIL , BELVIL JE OGROMNA PREVARA!
Molim da se jave svi koji su zainteresovani i imaju nekakva saznanja kako bi dosli do obestecenja jer nam je jedina ta mogucnost da se kolko tolko amortizuje kasnjenje.
Teoretski nema sanse ni do jula da se postavi sav parket ali nadam se da ce SAV parket izvaditi pa tek onda poceti da postavljaju i to prioritet nama kojima su prodali kako bi se uselili a to je onda izvodljivo do maja-juna-jula.
Dakle tvoj slučaj je sledeći:
1. Kupio si stan, preuzeo ga i ispravljaš nedostatke # 1997
2. Kupio si stan u jednoj od 3 zgrade u kojima se menja parket, pa bi da dobiješ pravičnu nadoknadu zbog kašnjenja. #2210
3. Forumski mrsomud koji bi da kupi garsonjeru po realnoj ceni od 1000 eura i budalaš koji zamišlja da će svojim pisanjem sa još
2-3 satrapa obustaviti prodaju i privoleti investitore da prepolove cenu. # 2242
4. Zbog stanja u kome je primljen stan iz #1997, imao posla sa izvesnim dr Lazom.
5. Zbog zakašnjenja primopredaje iz # 2210 , opet imao posla sa izvesnim dr Lazom.
6. Zbog tačke 3 iz # 2242 bi trebao da ima posla sa izvesnim dr Lazom.
Željno čekam tvoje pismo.